Drama v hradecké nemocnici. Zloděj na videu poranil pracovníka nožem, policie prosí o pomoc

Zloděj v královéhradecké nemocnici zranil nožem zaměstnance.

Napadení s nožem v hradecké nemocnici

Lékaři z Fakultní nemocnice Hradec Králové zažili během své služby velmi nepříjemný incident. Na začátku srpna se do uzavřeného oddělení dostal zloděj, který se hodlal obohatit na osobních věcech pacientů. Neváhal dokonce napadnout personál, který ho při krádeži načapal. Zaměstnance drobně pořezal a zmizel. Policie nyní po zloději a agresorovi pátrá.

Neznámý muž navštívil 5. srpna královéhradeckou fakultní nemocnici. Namísto ordinace však zamířil na uzavřeného oddělení, kam se dostal tak, že vylomil dveře. V této části odcizil elektroniku spolu s osobními věcmi pacienta.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Projevil dobré srdce, ale sklidil teror. Za pobodání mladé ženy senior do vězení nepůjde

V jeho lupu se nacházely notebooky, fotoaparát i osobní věci jiného hospitalizovaného. Způsobil tak škodu za zhruba 50 tisíc korun.

Avšak během krádeže byl vyrušen zaměstnancem nemocnice. Při krátké potyčce na něj vytáhl nůž a způsobil mu drobné zranění. Z budovy se mu poté podařilo utéct. Policisté po něm pátrají.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro přečiny krádež, neoprávněné opatření platebního prostředku a nebezpečné vyhrožování, za což pachateli hrozí až tříleté vězení,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc. Pokud lidé muže na videozáznamu poznají nebo mají bližší informace ohledně tohoto případu, nechť se obrátí na policii.

Tagy: