Margita vzdal poctu Zagorové a písní dojal celou arénu. Slzám se neubránil ani Bouček

Dojetí z atmosféry koncertu Pocta haně Zagorové neskrýval ani moderátor Libor Bouček

Emotivní Pocta Haně Zagorové

Plná hala O2 areny a dvacítka účinkujících. Tak vypadal úterní koncert s názvem Pocta Haně Zagorové, který byl oslavou všech zpěvaččiných úspěchů a hitů v podání největších hvězd české hudební scény.

Manžel zpěvačky, operní zpěvák Štefan Margita, chtěl, aby koncert byl opravdu bezchybný, a detaily ladil do poslední chvíle. Celým večerem prováděl moderátor Libor Bouček, který dojemná vystoupení prokládal zážitky ze života Zagorové včetně zajímavých detailů týkajících se vzniku některých písní.

ČTĚTE TAKÉ: Vít Starý z Mandrage je na invalidním vozíku. Po dlouhé odmlce napsal fanouškům vzkaz

Zagorové dlouholetý kapelník a parťák Karel Vágner zasáhl srdce diváků, když společně se svou dcerou zahrál legendární píseň Hej mistře basu. Za vystoupení sklidili obrovské ovace, stejně jako další účinkující – Jitka Čvančarová, Bára Hrzánová nebo Helena Vondráčková s Leonou Machálkovou.

Diváky ze židlí zvedlo a zároveň dojalo duo Stanislav Hložek a Petr Kotvald. Byl to výjimečný okamžik, kdy se legendární dvojice doprovázená Hankou na projekci postavila po mnoha letech znovu na jeviště.

Dojetí neskrývali vystupující ani fanoušci. Byla to forma vzpomínání pro všechny a poslední rozloučení s milovanou zpěvačkou.

Největším a nejdojemnějším překvapením byl samotný závěr, kdy za doprovodu violoncella zazpíval Margita píseň Neodcházej, má lásko. V očích všech přítomných byly vidět slzy. Plakali i muži v čele s Boučkem.

Koncert zakončil dlouhotrvající standing ovation.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Obrovské emoce. Kamarádka Zagorové namlouvala zpěvaččino vyznání lásky Margitovi

Tagy: