Zpěvačka Kirschnerová si vyhlédla české hvězdy. Chce, aby jí pomohly uskutečnit velký sen

Jana Kirschnerová chystá nový projekt.

Rozhovor s Janou Kirschner

Slovenská zpěvačka Jana Kirschnerová již dlouho žije a tvoří v Londýně, pravidelně však míří i do Česka. Se svou tvorbou nezahálí a chystá se nahrát i novou česko-slovenskou desku, prozradila v pořadu ShowTime na CNN Prima NEWS.

Letní prázdniny zpěvačka Jana Kirschner zakončila koncertem pod širou oblohou. „Tohle léto jsme s mým mužem hodně cestovali. On byl na turné se zpěvačkou Róisin Murphy, takže jsem s dětmi byla na nějakých koncertech i ve Velké Británii. Následně jsme se přesunuli do Amsterdamu a Berlína, a pak zase oni jezdili se mnou. Viděli jsme kus světa a minulý týden jsme byli ještě na naší srdcové dovolené, kdy jsme si užili pět dní v Chorvatsku na jednom ostrově, který milujeme,“ řekla zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák z dua Eva a Vašek bude mít kromě českého důchodu i penzi z USA. Jsem spokojený, říká

Nyní ale zpěvačku čeká přesun do Londýna, kde se svým manželem, hudebním producentem, žije a jejich dvě dcery tam chodí do školy. A zatímco v Česku už máme první školní den za sebou, ve Velké Británii mají pár dnů ještě čas. „Občas je to velmi zajímavé, protože ve Velké Británii musíme přichystat před začátkem školního roku všechny ty uniformy, což je hodně práce,“ popsala Kirschnerová.

Umělkyně se z Velké Británie často a ráda vrací nejen na Slovensko, kde má rodinu, ale také do České republiky, kde letos strávila víc času než dřív. „Jsem ráda, že se nám znovu podařilo se dostat do Čech, protože mám pocit, že jsem tu pár let nebyla, tím, že jsem se odstěhovala do Británie. Tento rok nám ale Česko i v rámci festivalů velmi přálo a odehráli jsme krásné koncerty,“ pochvalovala si.

V polovině října se Kirschnerová chystá vystupovat v jednom z pražských klubů. A přestože letos vydala desku s názvem Obyčejnosti, s tvorbou nezahálí. „Pracuji na něčem novém, možná bude i nějaký česko-slovenský duet. Kdo ví, co všechno se stane do Vánoc. Mám ale stále takový sen a doufám, že se mi to podaří. Stále jsem nějak spojena s českou kulturou a chtěla bych nahrát takovou česko-slovenskou desku. Například moc stojím o Dana Bártu, ale těch umělců je hodně a mám vyhlédnutých pár lidí, se kterými by stálo za to ten projekt provést,“ dodala zpěvačka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Oslavenkyně Slováčková. Nemoci jsem ukázala, kdo je tady pankáč. Věk už mě vůbec netrápí

Tagy:
Londýn Velká Británie Berlín hudba koncert projekt Amsterdam letní prázdniny Česko Jana Kirschnerová umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika