Zpěvačka Lana Del Rey se vdala: Svatba proběhla uprostřed močálů. Unikly fotografie

Zpěvačka Lana Del Rey si vzala svého dlouholetého partnera, turistického průvodce z Louisiany, Jeremyho Dufreneho. Svatba proběhla ve čtvrtek v Des Allemands, malém městečku v americké Louisianě, odkud pochází její novomanžel. Informoval o tom deník Daily Mail a přinesl exkluzivní fotografie z místa.

Pár si vyměnil sliby u zátoky v Des Allemands – na místě, kde Dufrene provozuje své oblíbené výlety lodí za aligátory do bažin. Svatby se účastnil úzký kruh rodiny a přátel, uvádí deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Moderátor Vágner požádal přítelkyni o ruku, předtím je čekala náročná výzva

Zpěvačku doprovázel otec Robert Grant a zářila ve sněhově bílých svatebních šatech. Vlasy měla vyčesané a stuhou stažené do culíku na stranu. Její partner zvolil klasický černý oblek s bílou košilí a hnědými koženými botami. Po obřadu se hosté přesunuli na venkovní recepci poblíž přístavu, kde byl jeden z Dufreneho výletních člunů ozdobený květinami​.

Zpráva o svatbě popové divy přišla jen několik hodin poté, co magazín US Weekly informoval o tom, že Del Rey a Dufrene si v pondělí vyzvedli listiny nutné k uzavření sňatku.

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene se poprvé seznámili v roce 2019, kdy zpěvačka navštívila jeho plavbu po louisianských močálech. Tehdy se poprvé začaly šířit spekulace o jejich vztahu. Ten byl ale oficiálně potvrzen až na začátku září, když se ruku v ruce ukázali na svatbě modelky Karen Elsonové, uvedl US Weekly.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Obyčejný film o neobyčejné herečce. Snímek o Ivě Janžurové dorazil do kin, natočila ho dcera

Tagy: