Při děsivé nehodě v Bratislavě zemřela i 21letá Broňa. Zpěvačka jí poslala do nebe vzkaz

Mezi pěti mrtvými při nedělní tragické nehodě v Bratislavě byla i jednadvacetiletá studentka Broňa, spolužačka soutěžící známé talentové soutěže Miriam Jarošové. Zpěvačka zesnulé dívce poslala dojemný vzkaz.

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli na jedné z bratislavských zastávek MHD krátce po 22. hodině. Do lidí čekajících na autobus narazilo auto ve vysoké rychlosti. Vyšetřování později ukázalo, že řidičem byl generální ředitel slovenského deaflympijského výboru Dušan Dědeček. Krátce po tragédii nadýchal 1,6 promile alkoholu.

Při nehodě zemřela i nadějná gymnastka Broňa. Zpráva o její smrti zasáhla obrovské množství lidí, včetně soutěžící z pěvecké talentové soutěže Miriam Jarošové. S Broňou byly dobré kamarádky a spolužačky na střední pedagogické škole v Levoči, píše web Topky.sk. Zpěvačka na sociálních sítích zveřejnila video a zesnulé dívce zanechala dojemný vzkaz do nebe.

„Zlatíčko moje. Stále tomu nedokážu uvěřit. Slibuji ti, že budeš mít speciální místo v mém srdíčku. Dávej tam na nás pozor. Moc tě miluji a toto mě bude bolet ještě strašně dlouho,“ píše kamarádka v příspěvku. „Také ti slibuji, že se budu stále věnovat hudbě, jak jsi chtěla. A dotáhnu to daleko, protože stále budeš při mně. Spi sladce a potkej tam svého Freddieho,“ uzavírá.

Broně poslal vzkaz i gymnastický klub, ve kterém působila. V příspěvku na Instagramu jí vyjádřil upřímnou soustrast. „Broňo, budeš nám velmi chybět. Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ píší zástupci klubu.

Celý případ tragické nehody vyšetřují krajští kriminalisté. Dušan Dědeček je nyní v cele předběžného zadržení.

Tagy:
nehoda Instagram havárie Bratislava tragédie studentka úmrtí zastávka vzkaz Superstar Levoča Dušan Dědeček Miriam Jarošová