Burešová o Forejtovi: Zpívá stejně geniálně, jako vaří. Zamilovaný pár chystá překvapení

Eva Burešová a Přemek Forejt

7 pádů Honzy Dědka (34)

Herečka Eva Burešová tvoří více než rok pár se známým šéfkuchařem Přemkem Forejtem a zatím to vypadá, že jim to klape. Zamilovaný pár si navíc našel další společnou zálibu, a tou je zpěv. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradili, že chystají duet a navíc se rozpovídali i o svém soukromí.

„Určitě bychom chtěli nazpívat něco společně. Máme nějaké nabídky od kamarádů, kteří nám už napsali písničky, tak uvidíme,“ přiznala Burešová, která se zpěvu věnuje už několik let. Zato její partner se k mikrofonu přichomýtl teprve nedávno. Za tu dobu už ale stihl vydat dvě písničky.

„Zatím si to jen tak zkouším, protože mě to baví. Ale spíš krákám. V autě mě to občas tahá do protisměru, ale jinak super,“ žertoval Forejt, který pracuje v olomoucké restauraci Entrée coby šéfkuchař. Jeho zpěv si pochvaluje Burešová. „Přemek vaří geniálně a zpívá také výborně a neříkám to jen proto, že je můj partner. Má opravdu jedinečný hlas a opravdu krásné zabarvení hlasu,“ pochválila přítele hvězda seriálu Slunečná.

Herečka Eva Burešová v poslední době září štěstím. Kdo by ale čekal, že Forejt své milé dennodenně vyvařuje, zmýlil by se. „Včera jsme si uvařili společně. Ale dneska nám vařil kurýr. Nechali jsme si to přivézt. Nebudu vám říkat, že vaříme každý den,“ přiznal šéfkuchař v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Hvězda Slunečné pak vysvětlila důvod. „Společný čas je pro nás tak strašně vzácný, tím, že bydlíme daleko od sebe, že ještě to zabít tím, že budeme hodinu v kuchyni... Je jednodušší to objednat a dělat různý věci, než jídlo přivezou,“ prohlásila s potutelným úsměvem. „Číst si, samozřejmě,“ přispěchal s doplněním Forejt.

Do vyhlášené olomoucké restaurace Entrée Forejt Burešovou zatím nevzal. „Já jsem v té jeho restauraci nikdy nebyla. Před pár dny jsme měli večeři a ta se skládala ze slaných brambůrků pro mě, s jarní cibulkou byly pro Přemka, a jako dezert jsme si dali sladké pendreky,“ přiznala herečka.

Tagy: