Podlost a špína, zuří Pljuščenkova žena. Můj malý syn alkohol nepije, odmítá nařčení

O manželce slavného ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka je kvůli její aktivitě na sociálních sítích slyšet často. Tentokrát ale vzbudila v internetovém světě pozornost kvůli dost nečekané věci. Musela totiž popírat, že její devítiletý syn pije alkohol.

Bývalá modelka se dostala do sporu s nynější ruskou modelkou a blogerkou Milanou Tjulpanovou. Mohou za to dvě vypuštěné informace, které si Rudkovská nenechala líbit.

Tjulpanová napřed nařkla Pljuščenkovu manželku z toho, že lže o svém věku – tedy že jí není 47 let. Netrvalo dlouho a Rudkovská se musela bránit znovu, protože tentokrát se bývalá žena fotbalisty Alexe Keržakova na sociálních sítích dotkla jejího syna. Malý Alexandr měl prý popíjet v letadle alkohol poté, co mu ho nabídl jistý „strýček Zaur“.

Rudkovská na Telegramu napsala, že je to trapné, nudné a nechtěla by záležitost dál řešit, kdyby se netýkala její milované osoby. Tjulpanová podle ní pokračuje v šílenství a ironicky dodala, že pokusit se ublížit matce prostřednictvím osočení jejího syna je „velmi ušlechtilé“. Zdůraznila také, že vůči urážkám už je dlouhou dobu imunní, ale potřebuje uvést některé věci na pravou míru.

„Saša se věnuje profesionálnímu sportu. Psát tohle o malém klukovi je velký hřích. A obecně, snížit se k něčemu takovému je podlost a špína. Zdálo se, že už nelze klesnout níže,“ uvedla Rudkovská. „Mám podezření, že jsi úplně ztratila rozum,“ vmetla modelce.

Podotkla rovněž, že ve svém okolí nemá nikoho jménem Zaur se soukromým tryskáčem. Vzkaz zakončila s tím, že její kritička nemá žádnou čest, důstojnost ani sebekontrolu.

Tagy:
alkohol sociální sítě Rusko Telegram Jana Rudkovská Jevgenij Pljuščenko alkohol Telegram Milana Tjulpanová