Manželka Pljuščenka se rozohnila kvůli fotkám na Instagramu: Úplný nesmysl, jsme rukojmí?

Velmi kladný vztah k sociálním sítím má bývalá modelka a nynější manželka dvojnásobného olympijského vítěze v krasobruslení Jevgenije Pljuščenka Jana Rudkovská. Ráda sbírá srdíčka – neboli lajky, proto ji teď namíchl Instagram, který smazal fotografii, na které byl její syn Alex.

Rodinka Pljuščenků si ještě před pár dny užívala dovolenou v Turecku. Na Instagramu Jana Rudkovská publikovala sérii fotografií, které ukázala více než šesti milionům fanoušků, kteří ji sledují. Popularita na sociálních sítích je pro ni evidentně důležitá, jinak si nelze vysvětlit následující slova plná pobouření. Za vše může jeden smazaný snímek.

„To je tak úžasné, když Instagram ráno smaže rodinné fotky Saši v plavkách, které nasbíraly desítky tisíc lajků. Nevěděla jsem, že děti musí na focení u moře nosit trička. Podle mě je to úplný nesmysl,“ zlobila se 47letá Rudkovská. „Zkuste říct dítěti, aby si i v horku vzalo triko, protože jinak nemůžete zveřejnit jeho fotku. Jak mu to mám vysvětlit?“ pokračovala nechápavým tónem známá Ruska.

„Jako matka čtyř kluků chci pochopit smysl tohoto zákazu. Jsme rukojmí?“ dodala v příspěvku.

Na jejím instagramovém profilu se takřka každý den objeví nový „post“. V tomto týdnu například publikovala společnou fotografii s momentálně nejlepším ruským hokejistou Alexandrem Ovečkinem hrajícím za Washington Capitals.

Jeho renomé u mnohých fanoušků ze Západu však v posledních měsících uvadá pro jeho oddanost prezidentovi Vladimiru Putinovi, který se nachází na hráčově profilové fotce i takřka půl roku po začátku války na Ukrajině.

„Se Sašou jsme přátelé už více než 14 let. Je to nejen skvělý sportovec, ale také úžasný člověk, který se svou ženou dělá spoustu dobrých skutků,“ napsala v příspěvku Rudkovská.

Tagy:
Instagram cenzura Alexandr Ovečkin děti sport Rusko smazání Jana Rudkovská Jevgenij Pljuščenko dovolená