Agresivní muž napadal ochranku, pak si troufl na boxerského šampiona. Skončil v bezvědomí

Po sociálních sítích koluje video drsné rvačky, která se odehrála před jedním z londýnských podniků. Spor mezi skupinou mužů a ochrankou skončil knockoutem jednoho z účastněných. Tvrdým hákem ho poslal k zemi někdejší boxerský šampion. Případem se už zabývá policie.

Incident se odehrál před areálem Boxpark v londýnském Wembley. Video zachycuje roztržku mezi skupinou lidí a ochrankou před vchodem. Jeden z mužů strážce napadá slovně a následně na ně zaútočí i fyzicky. Když chce ale vztáhnout ruku i na dalšího mohutného chlapíka, skončí po tvrdém K. O. v bezvědomí na chodníku.

Podle britských médií si vybral velmi špatného soupeře — muž, který ho jednou ranou poslal k zemi, je totiž někdejší boxerská hvězda v těžké váze Julius Francis. Bývalý šampion, který se utkal i s legendárním Mikem Tysonem, se nyní živí jako vyhazovač a jak vidno, ze svého umění příliš nezapomněl, byť od dob své největší slávy značně přibral.

Agresivní muž se po tvrdém háku okamžitě sesunul k zemi, kde mu jeho přátelé museli poskytnout první pomoc. Problémy v tu chvíli sice skončily, ale Francis bude mít kvůli tvrdému úderu dost možná oplétačky se zákonem.

„Policisté ví o záběrech ze sociálních sítí, které ukazují incident před Boxparkem ve Wembley. Probíhá vyšetřování okolností včetně identifikace účastníků a jejich zdravotního stavu. Zatím nebyl nikdo zatčen“ uvedla pro web Daily Mail londýnská policie s tím, že prosí svědky incidentu, aby se jí ozvali.

Sedmapadesátiletý Francis pověsil rukavice na hřebík v roce 2006 s bilancí 23 výher, 24 porážek a jednou remízou. Během své kariéry se stal britským šampionem v těžké váze a zaboxoval si i proti čtyřem mistrům světa včetně Mikea Tysona nebo Johna Ruize. V roce 2007 ještě absolvoval zápas v MMA, kde podlehl Garymu Turnerovi.

Tagy: