ANKETA: Superdebata s Nerudovou a Pavlem. Kdo byl podle vás v diskuzi lepší?

V druhé předvolební superdebatě Hledá se prezident se spolu utkali ekonomka a bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová a generál ve výslužbě Petr Pavel. Z argumentačního souboje vyšel podle diváckého hlasování jako vítěz Pavel. Pozván byl i expremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš, který se však rozhodl před diváky nepředstoupit.

Kdo z hostů byl podle vás v debatě lepší? Diváci u obrazovek měli opět možnost hlasovat pro kandidáta, který podle nich v diskuzi předvedl nejpřesvědčivější výkon. Anketu na našem zpravodajském webu CNNPrima.cz vyhrál Petr Pavel se 70,16 procentem hlasů. Danuše Nerudová si na svou stranu získala 29,84 procenta hlasujících diváků.

V první předvolební superdebatě pořadu Hledá se prezident se spolu utkali Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef Středula a Tomáš Zima. Třetí přímá volba prezidenta České republiky se odehraje v pátek 13. a v sobotu 14. ledna 2023, kdy můžete v průběhu celého dne sledovat speciální vysílání CNN Prima NEWS.

Tagy: