Dynamické volební studio a práce v plném proudu. Nahlédněte pod pokličku CNN Prima NEWS

Na CNN Prima NEWS se už v sobotu 14. ledna jako první dozvíte jména dvou postupujících kandidátů do druhého kola prezidentské volby. Jak je to možné? Díky predikcím volebních výsledků od agentur STEM a STEM/MARK. Důmyslný model, za kterým stojí mnoho lidí, práce a kvanta nasbíraných dat, dokáže předpovědět výsledek voleb ještě před sečtením všech hlasů.

Speciální dynamické volební studio po vzoru americké CNN zahájí 14. ledna 2023 vysílání už v 11:00 hodin. Všechny potřebné informace pro vás redakce CNN Prima NEWS zajistí na jediném místě.

Moderátorka Terezie Tománková vyzpovídá řadu komentátorů, bývalých politiků i účastníků minulých prezidentských voleb. Petr Suchoň zanalyzuje důležitá data a vezme diváky na nejdůležitější bojiště voleb – pomocí interaktivní mapy ukáže, jak volili vaši sousedé. Petr Převrátil rozebere aktuální výsledky a Karolina Hošek nabídne pohled na to nejzajímavější ze sociálních sítí.

Jak vypadají přípravy náročného vysílání, kterého se účastní desítky lidí? Podívejte se na fotky v úvodní galerii článku.

Tagy: