Až 10 000 Kč zpět se střešními okny FAKRO: Pouze v srpnu a září

Více světla za méně peněz. To je myšlenka speciální akce, kterou si pro vás připravil výrobce špičkových střešních oken FAKRO. Nepropásněte tak svou šanci a při výměně oken vsaďte na FAKRO střešní okna s trojsklem. Pouze v srpnu a září navíc můžete získat cashback až 10 000 Kč. Jak na to?

Jak získat cashback až 10 000 Kč?

Pořiďte si střešní okna s trojsklem typu U4, U5, U6, P5, R3 a P50.

Okna seženete na e-shopu FAKROu oficiálních prodejců či ze seznamu realizačních firem, které zajišťují montáž oken lokálními profesionály.

  • Do 15. října se zaregistrujte na stránce akce a vyplňte potřebné údaje
  • Po schválení žádosti obdržíte za každý akční výrobek FAKRO 1 000 Kč (max. 10 ks), dohromady můžete získat až 10 000 Kč zpět.
  • Akce platí na nákupy s datem vystavení faktury od 1. srpna do 30. září 2024.

Typy střešních oken s trojsklem

  • U4, U5 a U6 – Používají se v energeticky superúsporných oknech, U6 se vyznačuje nejpokročilejší tepelnou izolací.
  • P5 – Tvrzené bezpečnostní trojsklo zvyšuje odolnost oken vůči rozbití.
  • R3 – Spojuje odolnost vůči rozbití a proti hluku.
  • P50 – V nejpokročilejší technologii, kterou najdete v oknech řady GREENVIEW, se snoubí to nejlepší ze všech typů zasklení.

Pětinásobný systém těsnění

Nespokojte se s málem, stará okna vyměňte a ještě ušetřete. Každou zimu vás zahřeje vědomí, jak se vyplatila investice do energeticky superúsporných střešních oken s pětinásobným systémem těsnění.

Inovativní konstrukce střešních oken Fakro FTT U8 Thermo zaručuje vynikající termoizolační parametry a velkou úsporu tepelné energie.

Inovativní okna s trojsklem řady GREENVIEW

Nová generace ekologických a úsporných střešních oken GREENVIEW si vás získá bezkonkurenční odolností vůči vlivům počasí, vynikající tepelnou izolací díky novým trojsklům typu P50, bezpečnostním systémem topSafe pro ochranu proti vloupání a zvukově izolačními vlastnostmi, které zajišťuje speciální fólie instalovaná v zasklení.

Oceníte také jejich bezúdržbovost: střešní okna FAKRO GREENVIEW se díky svrchnímu povlaku se „samočistícími“ vlastnostmi téměř nešpiní. Samozřejmostí je pohodlné ovládání kličkou umístěnou v dolní části rámu.

Moderní minimalistický design nahrává i provedení v žádaném odstínu antracit RAL 7016, který můžete mít v interiéru nebo i ve vnějším oplechování střechy.

Pokud máte zájem o chytrou investici, na bližší informace ohledně výměny střešních oken se podívejte ZDE.

Tagy: