Pavel a Babiš se střetnou v debatě. Superduel: Bitva o Hrad bude přístupný i neslyšícím divákům

Prezidentské volby míří do finále. CNN Prima NEWS odvysílá 25. ledna Superduel: Bitva o Hrad netradičně i v překladu do českého znakového jazyka. O argumentační souboj posledních dvou kandidátů na post českého prezidenta tak nepřijdou ani neslyšící či sluchově znevýhodnění diváci. Střet argumentů v moderním studiu s diváky budou moderovat Terezie Tománková a Petr Suchoň. Živé vysílání začíná ve 20:15.

„Jsem rád, že pozvání do našeho Superduelu přijali oba fináloví prezidentští kandidáti. Divákům nabídneme jejich debatu tradičně před živým publikem z řad podporovatelů Petra Pavla i Andreje Babiše. Debatu na CNN Prima NEWS, v on-line vysílání na https://cnn.iprima.cz/ a HbbTV navíc doplní i tlumočníci českého znakového jazyka,“ uvedl šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Volební studio a povolební Partie

Superduelem ale volební vysílání CNN Prima NEWS rozhodně nekončí. V sobotu 28. ledna následuje další volební studio, ve kterém se diváci dozví všechny potřebné informace. A jako první v Česku oznámí CNN Prima NEWS i jméno budoucího prezidenta, a to díky přesným predikcím od agentur STEM a STEM/MARK.

Pokročilý matematický model umožnil CNN Prima NEWS při prvním kole volby divákům oznámit finální pořadí kandidátů ještě hodinu předtím, než definitivní výsledky potvrdily, že Petr Pavel porazil  Andreje Babiše.

Celkový výsledek analytici předpověděli přesně na dvě desetiny. Zásadní roli ve vysílání bude hrát také pořad Partie Terezie Tománkové. Pozvání na neděli 29. ledna, tedy bezprostředně po druhém kole prezidentské volby, dostane vítěz, jenž se v březnu stane novým českým prezidentem.

Tagy: