Plánovala rozchod celé měsíce? Bagárová koupila nový pozemek už v září, teď řekla proč

Monika Bagárová

Zdá se, že zpěvačka Monika Bagárová myslí na všechno. Už v září totiž podepsala kupní smlouvu na pozemek nedaleko Brna, jejího rodiště. Jak webu Extra prozradila, právě tam by chtěla postavit společné útočiště pro sebe a svou dceru Ruminku. Její expřítel a zápasník Makhmud Muradov prý o všem věděl od samotného začátku.

V září minulého roku Bagárová podepsala kupní smlouvu na pozemek nedaleko Brna, a to za 5,5 milionu korun. Informaci zjistila redakce webu Extra, která zpěvačku vyzpovídala. Jak se ale nechala slyšet, s rozchodem to mělo nic společného.

„S Machem jsme se rozešli před necelým měsícem. Pozemek jsem koupila, protože stavím společně s rodiči dům, kde budu mít i své nahrávací studio a kde bude mít do budoucna Ruminka své zázemí, až začnu pořádně koncertovat a pracovat,“ uvedla pro redakci.

Investice pro ně přitom nejsou nic nového. „Pozemek se řešil delší dobu a Mach o tom ví od samého začátku, je to investice a budoucnost, tak jako Mach stejně kupuje a investuje v Uzbekistánu,“ dodala Bagárová.

Od chvíle, co zpěvačka oznámila, že už netvoří pár s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem, uplynuly už dva týdny. Podle sociálních sítí se ale jen před pár dny v domě, kde s Bagárovou žili, objevil.

Jednatřicetiletý Muradov totiž na Instagramu sdílel roztomilou fotku, jak společně s dcerou usnul v posteli. Kdo je jejím autorem, není jasné. Na sociální síť také umístil jako instastory krátké video, na němž malá Rumi vesele pobíhá a zápasníka oslovuje táto. Více se dočtete zde.

Tagy: