Laskavá Catherine. Batole jí sebralo kabelku za 18 tisíc, reakce princezny na videu dojala svět

Princezna Catherine z Walesu nedávno zažila nečekaně roztomilý okamžik s ročním batoletem, a to během návštěvy Aberfanu na jihu země. Při setkání s fanoušky si malý Daniel, možná až příliš, oblíbil princezninu značkovou kabelku z kolekce Mulberry's Amberley. Ta stojí přibližně 675 liber (téměř 18 tisíc korun), jak informuje web The Independent. Video zachycující dítě, jak se pokouší rukojeť kabelky strčit do úst, se stalo virálním hitem.

Princ a princezna z Walesu navštívili v pátek Aberfan Memorial Garden, aby uctili památku obětí tragédie, k níž došlo v roce 1966. Během setkání s fanoušky se manželé zastavili u matky Lucy Williamsové, která držela svého ročního syna Daniela. Malého chlapce však zaujala černá kabelka, kterou měla při sobě Catherine, a rozhodl se ji vzít z princezniných rukou. Nečekaná situace byla ovšem elegantně vyřešena – princezna kabelku ochotně předala dítěti, což vyvolalo nadšené reakce jejích příznivců. „Může si s ní hrát, já se pro ní vrátím,“ vzpomněla si matka na slova vévodkyně podle televize ITV Wales News.

Video, které zachycuje malého Daniela, jak se snaží strčit rukojeť kabelky do úst, obletělo celý svět. „Nejez to,“ reagovala na syna šokovaná matka. Mezitím se vévodkyně bavila s davem, než se pro kabelku později vrátila.

ČTĚTE TAKÉ: Islamisté, IRA či pomatený šílenec. Korunovace Karla III. může být narušena, tvrdí Šándor

Sladkou interakci princezny z Walesu s ročním chlapcem ocenili fanoušci na sociálních sítích. Chválili zejména její chápavost. „Je tak milá a laskavá,“ napsal na Twittteru Linne Mcfadyen. „Miluji, jak jí to vůbec nevadí,“ pochválil jiný uživatel Twitteru. „Nedivím se mu, je to skvělá kabelka,“ dodala Karen.

Černá kabelka Croc z kolekce Amberley od značky Mulberry se stala módním hitem mezi fanoušky britské královské rodiny. Tento kus si oblíbila zejména princezna Catherine, která ji předváděla na mnoha veřejných akcích od jejího královského debutu v únoru 2022. Kabelka je vybavena crossbody popruhem, což z ní dělá praktický doplněk ideální pro různé příležitosti. Značka Mulberry již však tento model nevyrábí, a tak se stala raritou mezi módními nadšenci. Podle webu The Independent je cena této kabelky odhadována na 675 liber (téměř 18 tisíc korun).

Nenechte si ujít korunovaci krále Karla III. Na CNN Prima NEWS chystáme vstupy z Londýna, komentáře expertů i pohled do zákulisí celé akce:

Tagy: