Poslední vzkaz hvězdy Kobry 11 trhá srdce. Byl zářivým světlem, píší šokovaní blízcí

Herec Christian Oliver, jehož původní jméno bylo Christian Klepser, zemřel při tragickém pádu malého letadla. Zahynuly i jeho dvě malé dcery.

Při tragické nehodě zemřel herec Christian Oliver

Nepředstavitelná bolest, v myšlenkách jsem s manželkou a matkou jejich dětí, posíláme sílu. Tak na sociálních sítích reagují fanoušci a blízcí německého herce Christiana Olivera na čtvrteční tragický pád letadla, při němž zahynuly i jeho dvě malé dcery. Jak přiznal režisér Nick Lyon, který s hvězdou Kobry 11 pracoval na filmu Forever Hold Your Peace, Oliver se v den havárie chtěl vracet do USA.

„Upřímnou soustrast manželce k nepředstavitelné ztrátě muže a dvou dcer. K tomu není slov,“ napsala jedna z uživatelek pod poslední příspěvek, který 51letý herec na svém Instagramu zveřejnil. Snímek, kterým se Oliver pochlubil, získal ve světle tragédie nový význam.

Hvězda seriálu Kobra 11 na něm svým sledujícím přála vše nejlepší do nového roku. „Pozdrav odněkud z ráje,“ připsal Oliver k fotografii, na níž stojí: „Nechť vládne láska. Všem v roce 2024 přeji jen to nejlepší.“ Dovolená v Karibiku se však změnila v tragédii. Při pádu malého letadla na hladinu zahynula celá jeho posádka: pilot, herec a jeho dvě malé dcery.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily k úmrtí hvězdy Kobry 11. Pád letadla zachytila kamera, svědci kritizují záchranáře

„Je to tak neskutečné. Nedokážu si představit bolest, kterou nyní prožívá matka vašich dětí. Posílám vám svou nejhlubší srdečnou lásku a sílu. Vím, že nemohu říci nic, co by utišilo smutek,“ napsal hudebník Josh Trent, kterého náhlá smrt Olivera osobně hluboce zasáhla. „Upřímnou soustrast. Ujistěte se někdo, že je jeho žena v pořádku. Posílám jí mnoho modliteb a síly,“ napsala jedna ze sledujících.

SMS s příslibem

„Od roku 1997 jsme byli přátelé. Byl zářivým světlem plným vášně a příslibů. Srdce mi puká pro jeho dceru a rodinu nad jeho ztrátou a ztrátou jeho dvou krásných dcer,“ pronesl castingový režisér Paul Weber. „Kámo. Jsem tak smutný, když slyším tu zprávu. Do pr***e,“ napsal americký herec Seamus Dever.

K tragické ztrátě kolegy a kamaráda se vyjádřil i režisér Nick Lyon. Společně pracovali na filmu Forever Hold Your Peace. Právě na natáčení do USA se chtěl v osudný den Oliver vrátit, ve čtvrtek ráno o tom prostřednictvím SMS režiséra informoval. „V pátek měl pracovat na jedné ze scén. Byl to pro nás velký projekt. Mluvili jsme o něm roky,“ cituje Lyona web The New York Times.

Byl to právě režisér posledního filmu, kdo o náhlém skonu Olivera informoval jeho hereckou kolegyni Bai Ling. „Se slzami v očích nedokážu vyjádřit smutek, který cítím. Před chvílí mi volal Nick, že letadlo, kterým jsi letěl, havarovalo. Všichni zemřeli, včetně pilota a tvých dvou krásných dcer. V Karibiku, měl jsi dovolenou,“ líčila v dojemném příspěvku, k němuž připojila společné fotografie nejen z natáčení.

„Nemohla jsem tomu uvěřit. Naposledy jsme se viděli těsně před Vánoci. Brečela jsem a brečela,“ pokračovala. „Byl tak milý, tvrdě pracoval. Herec, krásný, statečný i jemný člověk. Hráli jsme milence... Je to tak smutné a jeho dcery byly tak mladé,“ dodala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zemřela hvězda seriálu Starsky & Hutch. David Soul si v 70. letech podmanil Hollywood

Oliver, jehož původní jméno bylo Christian Klepser, zářil například ve filmu Speed Racer a zahrál si i ve snímku Valkýra po boku Toma Cruise. Mezi diváky je však známý zejména svou rolí parťáka legendárního Semira Gerkhana v diváckém hitu Kobra 11, kde ztvárnil Jana Richtera.

Tagy: