Boj Kincla s Vémolou? Šance mají 50 na 50. Z klece si odnesou miliony, shodují se experti

Šance MMA bojovníků Karlose Vémoly a Patrika Kincla na vítězství v jejich nadcházejícím střetu jsou zhruba vyvážené. Ve speciálním vysílání CNN Prima NEWS se na tom shodli šestinásobný šampion Oktagonu David Kozma a bývalý MMA fighter Pavel Salčák. Jisté ale dle nich je, že si oba bijci odnesou z klece tučnou výplatu. Odvetný duel Vémoly a Kincla se uskuteční již v sobotu v pražské O2 aréně. Druhý jmenovaný bude obhajovat titul šampiona Oktagonu ve střední váze.

„Mám zápas hned před nimi. Soustředím se hlavně na sebe. Zápas Vémoly a Kincla mě ale zajímá brutálně. Jde pro mě asi o zápas století. Vidím to tak 50 na 50. Ten duel bude vyrovnaný,“ řekl David Kozma v pořadu CNN Prima NEWS Vémola vs. Kincl: Cesta za titulem. Šestinásobný šampion Oktagonu se v sobotu utká s Francouzem Alexem Lohorém.

Vyrovnaný souboj Vémoly a Kincla očekává i MMA fighter Pavel Salčák: „Také to vidím 50 na 50. Dost rozhodující může být první kolo.“ Salčák rovněž odhadoval, jakou finanční odměnu si oba bijci za pouhou účast v zápase odnesou. „Pro oba půjde o nejvyšší plat, co kdy v Čechách (v rámci MMA) byl. Přesnou částku nevím,“ sdělil. Oba hosté však naznačili, že zřejmě půjde o miliony.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: EXKLUZIVNĚ: Sněhová koule, popsal Kincl vztah s Vémolou. Šplhá mi po zádech, viní ho Terminátor

Pětidílný pořad s názvem Vémola vs. Kincl: Cesta za titulem můžete sledovat od pondělí do pátku, a to vždy od 20:15 na CNN Prima NEWS. Vémola a Kincl měli spolu první souboj v roce 2018. Fight skončil na body ve prospěch Terminátora.

Vémola, který jako první Čech zápasil v prestižní UFC, očekává podobný průběh jako před pěti lety i v nadcházejícím střetu. Sebevědomí ale neschází ani Kinclovi.

„Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství. Doufám, že bude vydřené,“ řekl fighter ve společném diskusním duelu s Vémolou, k němuž došlo začátkem května ve studiu CNN Prima NEWS.

Tagy:
MMA Karlos Vémola zápas sport Oktagon MMA David Kozma Patrik Kincl Pavel Salčák