Re, poslední z argentinských bohů v útulku Tábor, hledá domov

Potřebuje se nejdříve seznámit.

Prima Mazlíček Hecht - Útulek Tábor - Re

V dalším díle našeho pořadu jsme opět i s pytli granulí a konzervami od našeho partnera pořadu, společnosti Hecht, vyrazili do útulku. Tentokrát za pejsky. Máme pro vás přímo božský úlovek.

Re našel domov !!!

Re je sluníčko, argentinská doga, pubertální rebel a sladké trdlo, které neustále vymýšlí nějaké lumpárny. Velmi rád si hraje, upravuje bydlení, rád krade, a když ho přemůže nával hormonů, tak cupuje dečky a nebohé plyšáky. Sám je takovým hebkým mazlem, který zahřeje bolavé srdce a osuší smutné slzy. Je to pes, který ve správných rukách a ve vhodném prostředí vydá za deset canisterapeutů i K9 v jednom. Je to pes, který má rád svoji rutinu, procházky, blbnutí ve výběhu, hračky a hlavně své páníčky, hodně mazlení a drbání na bříšku.

1. 7. 2021 – toho dne nejen u nás v útulku argentinsky nasněžilo. Dvouleté výročí záchrany 21 argentinek z maringotky...

Posted by Útulek Tábor on Saturday, July 1, 2023

Re se po první pusince a pomazlení krásně oblékne do postroje, nechá si dotáhnout obojek, nasadit náhubek a nadšeně vyráží na procházky. V klidném prostředí perfektně chodí na vodítku, netahá a moc si špacírky užívá. Jízdu autem zvládá hravě a nějaké ty základy výchovy pobral. Sedni, lehni, k noze i přivolání, které ale pokulhává, pokud ho něco příliš zaujme. Až na výjimky ignoruje na vycházce kola, bruslaře, kočárky, jen pesani vždy upoutají jeho pozornost a samci ne příliš vhodným způsobem. Pod ochrannými křídly svého člověka vydrží veškerou manipulaci, ošetření i nepříjemného pana veterináře.

Koho hledá

Není vhodný k dětem ani jiným zvířatům, jedině ke stejně velké psí ségře. Rád by do domku se zahradou a bytelným plotem. Nová rodina se musí připravit na to, že peřiny, deky ani záclony pro něj nejsou posvátné, pokud bude mít dlouhou chvíli. Potřebuje čas, aby si zvyknul na nové lidi, na sousedy či pošťáky, potřebuje proto pevné jištění při procházkách. Zkrátka Re je vhodný do zkušených rukou.

Adopce

V případě zájmu o adopci vás poprosíme o zaslání e-mailu na utulek@tstabor.cz. Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Reovi nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467.

Díky našemu partnerovi společnosti Hecht jsme potěšili tamní pejsky masovými konzervami Prominent. Krmivo Prominent je vyráběné výhradně v České republice. Zakoupit je můžete exkluzivně v síti prodejen HECHT – specialista na zahradu a na e-shopu.

Tagy: