Bratr je členem gangu a vydírá mě, tvrdí hvězdný Pogba. Jsi největší zbabělec, zní reakce

Když Paul Pogba pomohl v roce 2018 francouzskému národnímu týmu k triumfu na fotbalovém mistrovství světa, jeho bratr Mathias nechyběl při následných euforických oslavách na trávníku a pózoval se svým sourozencem u zlaté trofeje. Tyto idylické chvíle jsou pryč. Podle Paula – nynějšího hráče Juventusu Turín – se Mathias spolupodílel na jeho vydírání s cílem získat 13 milionů eur.

O víkendu oficiálně začala válka Pogbů. Starší Mathias zveřejnil na sociálních sítích video, ve kterém tvrdil, že chystá velké odhalení týkající se Paula, jeho agentky a právničky Rafaely Pimentové i hvězdy Paris Saint-Germain Kyliana Mbappého.

„Celý svět si zaslouží vědět určité věci, aby se veřejnost mohla rozhodnout, zda si Paul Pogba skutečně zaslouží obdiv, respekt, místo ve francouzském týmu a zda je důvěryhodnou osobností, který reprezentuje světovou mládež, pracující třídu a velké značky,“ konstatoval mimo jiné Mathias.

PR tým Paula kontroval prostřednictvím komuniké, které tvrdilo, že ještě nedávno měl hráč Manchesteru United čelit pokusu o vydírání organizovaným gangem, do kterého patří i jeho bratr. Případ už řeší příslušné orgány. Francouzská média uvádějí, že po Paulu Pogbovi je požadováno zaplacení částky 13 milionů eur (320 milionů korun), pokud se chce vyhnout zveřejnění kompromitujících videí.

„Nejnovější vyjádření Mathiase Pogby na sociálních sítích bohužel není překvapivé,“ vzkázal bratr. L´Equipe informuje, že ještě v březnu letošního roku měla dvojice velmi dobré vztahy. Teď už však o pevném bratrském poutu nemůže být řeč.

Devětadvacetiletý Paul Pogba se vyšetřovatelům z Divize organizovaného zločinu svěřil, že byl krátkodobě zadržen bývalými kamarády z dětství a dalšími muži v kuklách se zbraněmi. Podle něj po něm gang požadoval zmíněnou sumu a zastrašování pokračovalo dál. Mimo jiné i v tréninkovém centru Juventusu v Turíně, kde měl ve skupině identifikovat i svého bratra.

Mathias si z reakce sourozence nic nedělal a na sociálních sítích se dál snažil přesvědčovat, že on není v této bitvě „záporákem“. „Stalo se přesně to, co jsem čekal. Můj malý bráška konečně začíná ukazovat pravou tvář. Lhal policii, vynesl informace… Nemůžete vinit mě. Paule, opravdu mě chceš umlčet a poslat do vězení, jak jsem předpokládal. Na rozdíl od tebe můžu dokázat svá slova a tvé lži. Zopakuju ti, bratře, že manipulovat s lidmi je špatné,“ napsal.

A k tomu ještě bez dalších podrobností fotbalista, který je momentálně bez angažmá, dodal: „Nejde o peníze. Málem jsem kvůli tobě zemřel, nechal si mě v díře a chceš si hrát na neviňátko? Až se lidé dozví kompletní verzi, všichni uvidí, že na této planetě není větší zbabělec, zrádce a pokrytec.“

Tagy:
Francie sociální síť Juventus Turín vydírání Manchester United fotbal sport Kylian Mbappé Turín Paul Pogba Juventus FC Manchester United FC Paul Pogba Mathias Pogba