Brutální napadení prostitutky na Plzeňsku. Hlavu měla úplně zdemolovanou, říká kolegyně

Brutální napaden prostitutky na Plzeňsku

Brutální napadení prostitutky

Mladá Slovenka, kterou našel ve čtvrtek řidič u Sulkova na Plzeňsku, zůstává ve vážném stavu v péči lékařů ve Fakultní nemocnici v Plzni. Šlo o prostitutku, která podle svých kolegyň měla předtím nastoupit do dodávky k zákazníkovi.

V pátek postávala jedna z prostitutek na místě, kde ženy nabízí sexuální služby. Nejdřív o případu mluvit nechtěla, nakonec se k včerejšímu incidentu vyjádřila. „Já Nikolku znám, dvacet roků měla. Jestli to byl někdo, kdo si chtěl vybít zlost. Nevím, co to bylo za chlapa,“ uvedla pro CNN Prima NEWS.

Žena měla krátce před tím, než ji nalezl řidič zraněnou na silnici, nasednout k zákazníkovi do auta. „Někdo přijel s dodávkou, nějaký chlap tam byl a zbil ji. Hlavu měla zdemolovanou úplně,“ upřesnila.

Bezvládného a zakrváceného těla si po 13. hodině všiml řidič, který tudy projížděl. Ihned ženě poskytl první pomoc a zavolal na tísňovou linku 155. „Byla nalezena nedaleko čerpací stanice u výjezdu z Plzně,“ řekla policejní mluvčí Eva Červenková. „Okamžitě vyjely pozemní posádky Plzeň Bory. Na místě zjistily, že žena má velmi těžká a četná zranění, po zajištění životních funkcí byla neprodleně transportována do fakultní nemocnice na oddělení emergency,“ doplnila mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Podle našich informací bylo klíčové, že řidič zastavil a zavolal záchranáře. Vzhledem k jejímu zranění šlo prý o minuty. „Mohu potvrdit, že mladá žena, která včera v odpoledních hodinách byla převezena na urgentní příjem, je hospitalizována a její zdravotní stav je velmi vážný,“ popsala mluvčí plzeňské fakultní nemocnice Gabriela Levorová.

Kriminalisté začali okamžitě vyšetřovat, co se mladé ženě stalo. Vyslechli i její kolegyně. Na místě je v tuto chvíli výjezd kriminální policie a technik zajišťuje stopy. „Ve věci probíhají prvotní úkony trestního řízení a není možné k případu poskytnout žádné bližší informace,“ doplnila Červenková. Policisté nechtějí zatím říct, jestli pracují s variantou, že mohl ženu srazit nějaký řidič, anebo jestli jí zranění způsobil její zákazník.

Projížděli jste včera okolo 13. hodiny na nájezdu na přivaděč na Domažlice u Sulkova a všimli jste si něčeho podezřelého? Ozvěte se nám do redakce Krimi zpráv nebo na tísňovou linku 158.

Tagy: