Brutální napadení v zohorské hospodě: Tři útočníci zmlátili muže do bezvědomí, ukazuje video

Tři útočníci v hospodě v Zohoru zmlátili muže do bezvědomí.

Obyvatelé obce Zohor byli svědky brutálního napadení

Zákazníci hospody ve slovenské obci Zohor byli svědky brutálního napadení. Tři muži si tam přišli vyřizovat účty s jedním mužem. Vzduchem létaly pěsti a kopance, dokud napadený muž nezůstal ležet na zemi. Později vypověděl, že mělo jít o konkurenční boj mezi místními kameníky. O události píše web Noviny.sk.

Útok se podařilo zachytit na kamery. Ze záběrů je patrné, že dovnitř vstoupila trojice mužů, kteří měli vytipovanou svou oběť. Muže, kterého média označují jako Martina, několikrát uhodili do tváře a začali do něj i kopat, uvádí web Noviny.sk.

K TÉMATU: Otčímovi zasadil přes dvacet ran nožem, půjde do vazby. Kolem případu je několik nejasností

Napadený pak zůstal ležet několik minut na podlaze. Sám si poté zavolal záchranku. „Asi pět minut se ani nepohnul. Kolegyně poté raději podnik zavřela,“ popsal vedoucí hospody s tím, že napadený muž se choval vždy slušně a nebyly s ním dosud problémy.

Útočníky prý Martin dobře zná, jak uvedl pro web. V minulosti s nimi měla nepříjemnou zkušenost i jeho rodina. Za vším je údajně konkurenční boj.

„Mají méně zakázek než já, asi jsem pro ně konkurence. Už dříve ke mně přišli s tím, že bych se neměl tolik snažit, místní hřbitovy jsou jejich a oni v regionu působí dlouho,“ vysvětlil. Tyto výhrůžky však odmítl.

Podle zjištění webu jde o skupinu lidí, která měla problémy se zákonem už dříve. V místním podniku si měli vyřizovat účty i kvůli tomu, že tam obsluha odmítla nalít nezletilé osobě. Další zkušenost přidala i matka napadeného. „Napadají lidi jen ve skupině. Zmlátili i mého zetě. Pořád jim vše prochází,“ uvedla.

Kamenická rodina má teď obavy z dalšího násilí. Agresoři už jim měli znovu vyhrožovat. Policisté zatím v případě napadení nikoho neobvinili. „Vyšetřovatel okresního ředitelství policie ve městě Malacky začal trestní stíhání ve věci ublížení na zdraví v souvislosti s trestným činem výtržnictví několika pachatelů,“ informoval policejní mluvčí Michal Szeiff.

O dalším průběhu vyšetřování má Martin jasno. „Ta skupina musí být potrestána. Netýká se to jen mě. Prochází jim to opakovaně,“ zdůraznil.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Sabotáž olympiády a útok na vlaky. Policie prošetřuje několik lidí, hovoří se o krajní levici

Tagy: