Brutální napadení v pražské prodejně. Agresor hodil po muži balík vod a dupal mu na hlavu

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v prodejně na Praze 10 napadl muže.

Neznámý útočník brutálně napadl muže při odchodu z prodejny (zdroj: Policie ČR)

Pražští policisté pátrají po agresorovi z Prahy 10. V úterý 25. ledna z neznámého důvodu při odchodu z prodejny po 43letém muži hodil balík vod, čímž ho srazil na zem. Následně ho brutálně napadl: několikrát ho kopl do břicha a hlavy, na ni mu dokonce dupl. Celému incidentu navíc přihlížela agresorova společnice. Nepoznáte je?

„K napadení došlo v prodejně potravin v Tuklatské ulici na Praze 10. Poškozený si šel v úterý 25. ledna nakoupit do prodejny večeři. U pokladny se potkal s mužem, který ho záhy brutálně napadl. Když odcházel z obchodu, z ničeho nic se na něj vrhl muž, kterého doprovázela žena ve žluté bundě,“ popsala situaci mluvčí policistů Violeta Siřišťová.

Agresor nejdříve po muži mrštil balík vod, který si v prodejně zakoupil. „Poškozený po tomto napadení upadl na zem. Podezřelý ho následně několikrát kopl do břicha a hlavy, na kterou mu následně ještě dupl,“ přiblížila útok.

Dvojice – agresor se společnicí – následně z místa incidentu odešli. „Třiačtyřicetiletý poškozený po útoku utrpěl velmi vážná zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice,“ doplnila Siřišťová. Kriminalistům podařilo získat kamerové záznamy, na kterých se dvojice vidět u pokladny.

Policie nyní prosí o pomoc veřejnost. „Pokud muže nebo ženu na záběrech poznáváte, ozvěte se neprodleně na linku 158,“ žádá mluvčí. V současné chvíli kriminalisté celý případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě odsouzení hrozí muži až desetiletý pobyt za mřížemi.

Tagy: