Brutální útok na hvězdu Česko Slovensko má talent. Bojím se o život, vzkázal herec z nemocnice

slovenský herec Ivan Kozák

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (8) – Vtipné texty známých songů

Slovenský seriálový herec Ivan Kozák se během pátečního večera stal obětí brutálního útoku. Při oslavách výročí sametové revoluce v Pezinku ho napadl agresivní muž, který ho zkopal, útok směřoval na hlavu, napsal web Nový čas.

Incident se stal v místě zvaném Šenkvická cesta na parkovišti mezi fitness centrem a podnikem Mejdan. Osmatřicetiletý herec se tam cestou domů zastavil na pivo. Agresor údajně počkal, až Kozák vyjde z baru, šel za ním několik kroků, vzápětí na něj zaútočil. Herc upadl na zem a útočník ho začal kopat do hlavy. „Ležel jsem na zemi před barem a snažil jsem se chránit si hlavně obličej. Byla to taková bolest... Bojím se, jestli to vůbec přežiju, jdu zrovna na vyšetření,“ popsal herec pro web Nový čas.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obrovská rána pro filmové fanoušky. Slavný herec musel na akutní operaci a ruší představení

Podle jeho slov to byl mladší muž, který ho večer pronásledoval, když byl na jiné oslavě v Pezinku, kde se konala slavnost k výročí sametové revoluce. „Kamarád si z legrace nasadil náušnice a já měl jen tílko. Smáli jsme se a dělali divadlo. Ten chlap si asi myslel, že jsem gay, a sledoval mě,“ popsal herec.

Kozák má prý potlučený obličej, třeští mu hlava, několikrát zvracel a jeho oblečení je celé od krve. Web uvedl, že jel do Bratislavy na vyšetření mozku.

Tagy: