Vojáci v KLDR proráželi hlavou cihly a mlátili se palicí. Jsou neporazitelní, smál se Kim

Výjev z vojenské exhibice v KLDR

Brutální vojenská exhibice v KLDR

Severokorejský režim uspořádal netradiční vojenskou přehlídku k příležitosti oslav 76. výročí vlády Korejské strany práce. Vojáci v rámci ní prováděli nesmírně bolestivé exhibice, rozbíjeli hlavami cihly nebo se mlátili obrovskými palicemi. Lídr KLDR Kim Čong-un byl potěšen a mluvil o vzniku neporazitelné armády.

Vypadalo to jako záběry z akčního filmu, jen bolest ve tváři severokorejských vojáků byla skutečná. Mnozí muži ve zbrani se v rámci exhibice svlékli do půl těla, aby čelili brutálním výpadům svých druhů.

Někteří vojáci přeráželi hlavou betonové kvádry, jiní nechávali ostatní, ať je o ně rozbíjejí. Další se nechávali mlátit palicemi a holemi a ukazovali svému vůdci, jak jsou zdatní.

Ti nejodvážnější se pak rozhodli výše popsané aktivity spojit – položili na cihlu ruku, do které jiný voják udeřil palicí a rozbil tak kvádr, který se pod končetinou nacházel.

Brutálnímu vojenskému cvičení přihlížel mezi jinými také vůdce KLDR Čong-un, který většinu bolestivých výjevů odměnil smíchem. V rámci oslav výročí vlády Korejské strany práce si KLDR dloubla do Spojených států, které podle ní destabilizují asijský region.

Mimoto se Severní Korea opět pochlubila svým vojenským arzenálem a pohrozila nukleárními raketami. Kim Čong-un navíc oznámil, že vzniká armáda, která bude „neporazitelná“. Natočil rovněž propagandistické video, ve kterém se prochází po červeném koberci mezi vojenskými vozy s nákladem raket.

Tagy: