Teprve 15letý školák měl na Klatovsku znásilnit o 30 let starší ženu. Využil její opilosti

Ilustrační foto

Brutální případ znásilnění

Klatovská kriminálka vyšetřuje brutální případ znásilnění. Teprve 15letý školák měl do lesa odtáhnout o 30 let starší ženu a tam ji znásilnit. Využil údajně toho, že cizinka byla silně opilá. Chlapec naopak tvrdí, že ho poškozená svedla. Podle experta může trpět sexuální poruchou.

Incident se odehrál na konci prázdnin kousek od ubytovny v Janovicích nad Úhlavou, kde Ukrajinka bydlela. Tam si ji vyhlédl teprve 15letý školák, a to ve chvíli, kdy byla těžce opilá. Právě jejího stavu údajně chlapec využil. Měl ji odtáhnout do lesa a tam znásilnit. Mezi stromy ji potom našla náhodná kolemjdoucí.

ČTĚTE TAKÉ: Řidiče autobusu v Praze kopal kolenem do hlavy, policie muže dopadla. Pomohly i Krimi zprávy

Případ už řeší klatovští kriminalisté. Druhý den po znásilnění měli chlapce zadržet. Co přesně se v lese odehrálo, ale prozradit nechtějí. „Mohu potvrdit, že se zabýváme případem podezření ze znásilnění ženy. Vzhledem k citlivosti případu a věku zainteresovaných osob nebudeme poskytovat žádné informace,“ uvedl mluvčí plzeňské policie Michal Schön.

Skutečnost, že byla cizinka silně opilá, potvrdila dechová zkouška. Podle informací CNN Prima NEWS policistům nadýchala přes tři promile. Je možné, že podezřelý mladík trpí sexuální poruchou neboli parafilií. Ve vysílání CNN Prima NEWS to řekl sexuolog Petr Weiss. Někteří muži podle něj například preferují „odpor oběti, minimalizují její spolupráci, kooperaci, potřebují ke svému sexuálnímu vzrušení buď nehybnost objektu, nebo její aktivní odpor.“

Násilné sexuální chování se podle něj začíná projevovat často právě ve věku kolem 15 let. Sám školák měl pohlavní styk s o 30 let starší ženou přiznat, podle něj se měl ale odehrát docela jinak. Údajně tvrdil, že ho cizinka měla naopak svést. Vzhledem k tomu, že chlapec není plnoletý, mu za znásilnění hrozí maximálně pětiletý trest.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zvrácený sexuální svět doktora Čuněte. Znásilňoval asistentky, točil erotiku na ambasádě

Tagy: