Brzobohatý odešel od soudu v šoku: Už nebudu mlčet. Zmínil zákeřnost Kuchařové a intimnosti

Soudní spor Ondřeje Gregora Brzobohatého a Taťány Kuchařové nebere konce.

Soud mezi Brzobohatým a Kuchařovou

Soudní spor Ondřeje Gregora Brzobohatého a Taťány Kuchařové nebere konce. Bývalí partneři v něm řeší, kdo zveřejnil citlivé údaje z církevní žaloby, která má anulovat jejich církevní sňatek. Ani středeční soudní líčení, které bylo plné pikantností, nakonec k žádnému verdiktu nedospělo. Hudebník od soudu odcházel v šoku. Nemůže prý uvěřit chování své exmanželky a už nechce mlčet.

Brzobohatý podal žalobu na bývalou manželku za pomluvu. Další jednání proběhlo ve středu u Obvodního soudu pro Prahu 2. Zazněla během něj i komunikace z telefonních čísel Kuchařové a jednoho z českých bulvárních novinářů.

ČTĚTE TAKÉ: Příčina smrti herečky Simony Postlerové odhalena. Její syn Damián prozradil výsledky pitvy

Obsahovala nebývale osobní popis intimních stránek života exmanželů. Dotýkala se hudebníkovy sexuality, jeho finanční situace i vztahů s rodinou. Zahrnovala i strategii komunikace s médii a zveřejňování přísně soukromých informací.

Kuchařová si měla v roce 2022 najmout bulvárního novináře Luboše Procházku, aby jí pomáhal s propagací. Do médií měl mimo jiné protlačit i rozhovor s modelkou. Ten měl podle ní zbořit lživou image Brzobohatého, který prý tají svou nevyhraněnou sexualitu, píše Expres.cz.

Začátkem prosince téhož roku měla Procházkovi na WhatsAppu přistát církevní žaloba. Kuchařová novináře opakovaně žádala, aby se postaral o to, aby pravda o Brzobohatém vyšla najevo. Údajně napsala, že Brzobohatého rodina o všem ví a kryje jeho zálibu. Exmanželovu sestru Rolu Brzobohatou pak měla označit za fetku, které se nedá věřit, uvádí Expres.cz.

Pár měsíců nato se měla Kuchařová opět dožadovat odpovědí, proč se novináři nezaměřují na Brzobohatého. Média se podle ní stavěla za úchyly a psychopaty. Modelka hrozila, že pokud budou nadále informace o Brzobohatém ignorovat, napíše knihu, kde zveřejní jména novinářů a redakcí, kteří tyto lidi chrání, informuje Expres.cz. V konverzaci měla podle serveru dál urážet jak Brzobohatého, tak jeho stávající manželku Danielu Brzobohatou.

Absurdní, míní Brzobohatý

„Vůbec se to neposlouchá hezky,“ sdělil Brzobohatý po skončení soudu novinářům. „Slyšel jsem spoustu naprosto šílených nesmyslů. (…) Chtěl bych se všem omluvit za svou bývalou ženu, protože kvůli ní jste teď promarnili svůj čas, který je nejdražší v životě,“ dodal.

Taťána Kuchařová prý média ani veřejnost o průběhu soudního líčení informovat nebude. „Budu se bránit a vyjádřím se až po rozsudku,“ sdělila redakci ShowTime. Bývalá Miss World se k soudu nedostavila, přišla jen její advokátka.

Na rozsudek si bývalí manželé musí ještě počkat. Během středečního pětihodinového soudního líčení žádný verdikt nepadl. „Hlavně, ať to skončí. Už to jenom parazituje na mém životě, který teď žiju, a vůbec se mě to netýká,“ podotkl Brzobohatý.

Hudebník zvažuje, jak postupovat dál. „Je to absurdní a nemůžu uvěřit tomu, že jsem s takovým člověkem trávil ty nejintimnější chvíle ve svém životě. Nedokážu uvěřit tomu, že byl schopen naše intimní věci přeposlat bulvárnímu redaktorovi. Omlouvám se, jsem v emocích, už prostě nemůžu mlčet, mě to tak strašně se*e,“ sdělil Brzbohatý.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Anně K. došla trpělivost. Po 27 letech se rozchází s kytaristou Varteckým, kvůli drogám

Tagy: