Detaily rozchodu Varteckého a Anny K.: S novou partnerkou se hudebník seznámil v hotelu

Tomáš Vartecký patří k vynikajícím kytaristům.

Rozchod zpěvačky Anny K

Hudební scénu překvapila informace, že se Tomáš Vartecký a Anna K. rozešli. Navíc se ukázalo, že Vartecký má novou partnerku. Seznámit se měli v hotelu, informoval web Blesk.cz.

„Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden. Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás,“ napsala zpěvačka Anna K. v pondělí večer na svém facebookovém profilu. Dodala, že „Tomáš si vybral cestu“, na které už ho nemůže doprovázet.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Suzi Quatro hrála v Česku už za komunistů. Teď se tu cítím mnohem svobodněji, říká

Rozchod na svých sociálních sítích potvrdil i Vartecký. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ prozradil svým sledujícím a připojil fotografii se svou partnerkou.

S tou se podle informací webu Blesk.cz měl seznámit v hotelu. „Tomáš už od dubna nebydlel doma. Přespával ve zkušebně a později v hotelu. Právě tam se spolu seznámili, protože Martina v hotelu pracuje jako pokojská. Doprovází ho na všech divokých mejdanech,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Podle webu Super.cz spolu nyní sdílí jednu domácnost. „Marťa je mojí obrovskou oporou ve všem, co dělám, a prosím o respektování našeho soukromí a očekávám slušné vyjadřování, ať už máte na věc jakýkoliv názor,“ sdělil Vartecký. Před sebou prý nyní má „mraky práce“, na kterou se chce soustředit. „Už nyní můžu prohlásit, že se máte na co těšit,“ slibuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lidé mi zesnulého bratra denně připomínají, přiznal herec Michal Dlouhý. Snaží se mu vyrovnat

Tagy: