Anně K. došla trpělivost. Po 27 letech se rozchází s kytaristou Varteckým, kvůli drogám

Zpěvačka Anna K. s partnerem Tomášem Varteckým v době, kdy spolu byli šťastní.

Rozchod zpěvačky Anny K

Zpěvačka Anna K. se po 27 letech rozchází se svým partnerem Tomášem Varteckým. V úterý o tom informoval deník Blesk. Klíčovou roli údajně hrála závislost na drogách a alkoholu.

Devětapadesátiletá Anna K. byla po boku o pět let mladšího partnera Tomáše Varteckého 27 let, místo svatby je však nyní potkal rozchod. Kytarista se měl už delší dobu potýkat s problémy s drogami a alkoholem, napsal deník Blesk. Podle zpěvačky se situace nadále horšila.

ČTĚTE TAKÉ: Končí legendární kapela Aerosmith. Frontman Tyler má nevratně poškozené hlasivky

Během mnohaletého vztahu si pár prošel několika krušnými chvílemi. Zejména v době, kdy Anna K. dvakrát čelila rakovině. „Anna držela nad vodou sebe i Tomáše, i když bojovala s nemocí. Všechno ustáli, a když od něj přišla žádost o ruku, bylo to jako šťastný konec ve filmu,“ svěřil médiu nejmenovaný hudebník, který s Varteckým spolupracoval. Jakmile do vztahu vstoupily návykové látky, vše se prý začalo komplikovat.

Vartecký podle kolegy vždy experimentoval s drogami a holdoval alkoholu. Jeho partnerka to údajně vždy snášela, pokud to bylo v přiměřené míře. „V posledních měsících se mu to ale vymklo z ruky,“ popsal.

„Sama jsem udělala vše, co jsem mohla. a nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát. Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem,“ citoval Extra zpěvačku.

V důsledku drog a alkoholu musel zpěvák vycouvat z festivalové sezony. „Omlouváme se, ale ze zdravotních důvodů se musí zrušit veškeré koncerty na dobu neurčitou, ale minimálně pro tento rok,“ sdělila jeho kapela Kurtizány z 25. avenue.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na pódiu přepínám, říká Slováčková. Prozradila, co ji motivuje v boji se zákeřnou nemocí

Tagy: