Budař, topmodelka Kurková i ceremoniářky. Show Jana Krause je po prázdninách zpět

V dalším dílu oblíbené Show Jana Krause se představí topmodelka Karolína Kurková, herec Jan Budař a ceremoniářky Tereza Chmelařová a Blanka Javorová. Premiéru uvidíte ve středu 31. srpna ve 21:35 na Primě.

Konečně jsme se dočkali a po letní prázdninové přestávce se můžeme těšit na prvního hosta středečního večera, kterým bude Karolína Kurková. „Jsem první host, a tak sem musím přinést energii,“ říká na úvod světoznámá modelka, která už řadu let žije v USA, a dodává, že na návštěvu do Česka přiletěla teprve včera. „Vy jste taková moje první důležitá věc, co tady dělám a natáčím,“ obrací se s úsměvem na svého hostitele. Cesta do Prahy byla ovšem motivovaná především její účastí na EuroBasketu, který se uskuteční v první polovině září.

Na červenou pohovku usedne jako další Jan Budař, kterého většina diváků zná především jako skvělého herce. Ve svém novém filmu Princ Mamánek ovšem úspěšně zvládl ztvárnit nejen hlavní postavu, ale osvědčil se i jako scenárista, režisér a producent. Zahrál si rovněž ve filmu Jan Žižka, který vstoupí do kin již za několik dnů. „Na tiskovce před filmem jsem oznámil, že se západem slunce půjdu takzvaně off-line – bez technologií – a že přijdu až na natáčení,“ vypráví. A jak řekl, tak skutečně udělal. „Trochu je to překvapilo. Ale dopadlo to výborně. Dopadlo to skvěle. Moc mě to bavilo,“ říká.

Na závěr otevřou poněkud tabuizované téma ceremoniářky Tereza Chmelařová a Blanka Javorová. „Můžete klidně říct úplně naplno, že jsme ekofunebračky,“ upřesňuje Javorová, čímž chce vyjádřit to, že jejich snahou je najít ekologický způsob pohřbívání a vůbec moderní způsob rozloučení se zesnulým. „V Praze je to vůbec nejhorší na světě. V tom smyslu, že máme nejvíce kremací a úplné neloučení,“ dodává. „V Brně je to trochu lepší, protože na Moravě se víc drží tradiční rituály,“ dodává Javorová.

Nový díl Show Jana Krause sledujte ve středu od 21:35 na Primě.

Tagy: