Bůh války je konečně zpět. V CNN Prima Gaming zhodnotíme nejočekávanější hru letošního roku

Konzolová hra God of War: Ragnarök

CNN Prima Gaming 19.11.2022

Řecký bůh války se vrací a spolu s ním i prvotřídní zábava. Tak hodnotí světoví herní kritici jeden z nejočekávanějších titulů letošního roku, God of War: Ragnarök. I my jsme si Kratův nekonečný hněv náležitě užili, po několika desítkách hodin hraní tak v pořadu CNN Prima Gaming konečně můžeme přinést vlastní verdikt. Víkendovou relaci můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 na stanici CNN Prima NEWS či na webu cnnprima.cz.

Už první díl God of War, v němž se Kratos pustil do boje se severskými božstvy, sklidil obrovský úspěch. Dílo amerického studia Santa Monica se těšilo jak vysokým prodejům, tak nadšené odezvě hráčské obce. První týdny po vydání pokračování s podtitulem Ragnarök ukazují, že se vývojáři trefili do černého i napodruhé. Za prvních sedm dní měla hra na kontě přes pět milionů prodaných kopií.

V pořadu CNN Prima Gaming proto v prvním tematickém bloku zanalyzujeme, v čem všem God of War: Ragnarök vynikl. A nebude to všechno – na webu CNN Prima NEWS chystáme také delší recenzní a diskuzní videoformát, kde budou mít moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele mnohem více prostoru pro pořádné zhodnocení nových her.

Do esportového okénka se prostřílel jeden z elitních „Hříšníků“. Jindřich Chyba – známý v hráčské komunitě spíše pod přezdívkou „Zedko“ – patří k nejúspěšnějším esportovcům na domácí scéně. Po letošním triumfu na Mistrovství ČR v Counter-Striku si odnesl domů už pátý titul šampiona a náš štáb měl možnost ho na chvíli vyzpovídat.

V hádance si vysvětlíme poněkud nicneříkající frázi „poskakuji na lince“, kterou budou znát především hráči kultovní české adventurní série Polda. V tipech na hru si pak urve pozornost unikátní taneční titul Just Dance 2023, které se dočká ve srovnání s loňskými ročníky obrovských změn.

Pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnnprima.cz, kde najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: