Bulánci se vrací. V novém díle CNN Prima Gaming zjistíte, kdy vyjde první hratelná verze

Nová verze Bulánků vyjde nejen na PC, ale také na konzole či mobilní telefony.

CNN Prima Gaming 28.5.2022

Kultovní čeští Bulánci se vrací a dočkají se nového grafického kabátku i obsahu. V herním pořadu CNN Prima Gaming jsme proto vyzpovídali jednoho z tvůrců, který prozradil, v jakém stádiu vývoje titul aktuálně je. V dalších tématech se blíže představí masivně populární hra League of Legends i obchodování s esportovými týmy na burze. Pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každou sobotu ve 22:20 na CNN Prima NEWS i na webu cnnprima.cz.

Týmová on-line strategie League of Legends je fenoménem poslední dekády. Hraje ji přes 100 milionů lidí po celém světě a aktuálně patří mezi turnajové stálice ve světě profesionálního hraní. První pohled na mapu, desítky různorodých bojovníků a zběsilé šarvátky mezi týmy by ale leckterého laika mohl spolehlivě odradit. Moderátoři Michal Kabele a Jan Hrušovský proto vysvětlí, jak se tento komplexní, ale nesmírně zábavný titul vlastně hraje.

Další téma pořadu potěší především nostalgiky. Krvelačné polštáře z kultovní české hry Bulánci se totiž letos vrátí ve zbrusu novém grafickém zpracování a rozšířeným obsahem. Tvůrci ze studia SleepTeam vloni vybrali v rámci crowdfundingu přes sedm milionů korun.

Vývojář Michal Červenka v novém díle CNN Prima Gaming prozradí, v jaké fázi se hra nachází, na co se mohou fanoušci těšit a kdy se dočkají první hratelné verze. Nápověda? Velice brzy.

Ekonomické okénko se zaměří na obchodování s akciemi špičkových esportových týmů. Potenciálně lukrativní byznys ale zatím nepřináší přesvědčivé výsledky a mančafty profesionálních hráčů se na burzovním trhu ocitají spíše ve ztrátách. Jak ale zjistíte v pořadu, v brzké době by se nepříliš lichotivý trend mohl otočit.

Po recenzi zeleného plátna v minulém díle přichází nyní řada na další netradiční kus výbavy pro hráče, a to světlo CZC.Gaming Torch Tripod. Ocení ho především kreativci, kteří by chtěli své herní zážitky natáčet či rovnou vysílat na platformy jako YouTube, Twitch či TikTok. Závěrečná tečka pak patří mladému Čechovi, který se stal prvním evropským šampionem v mobilním titulu Pokémon Go.

Další díl pořadu CNN Prima Gaming můžete sledovat už tuto sobotu ve 22:20 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnnprima.cz, kde mimo jiné najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: