Burešová se po covidu vrátila na natáčení. Cestou do práce málem nabourala

Eva Burešová po nákaze COVID-19 je opět na place

Hlavní herečka seriálu Slunečná Eva Burešová od pondělí opět natáčí. Ke svým hereckým kolegům se znovu připojila po desetidenní izolaci, kdy se doma léčila po nákaze koronavirem. CNN Prima NEWS řekla, jak u ní nemoc probíhala a zda pociťuje nějaké následky.

Představitelka Týny Popelkové netuší, kde se mohla koronavirem nakazit. Prý dodržovala všechna hygienická opatření. „Celý rok beru hodně vitamínů, chodím na infuze s vitaminem C a nemám žádnou vrozenou vadu, takže ten průběh byl klidný, bolela mě hlava, to jsem ale uklidňovala paralenem,“ řekla Burešová.

Prý ale čekala, že přijde o chuť. Opak byl ale realitou. „Čekala jsem na to, kdy přijdu o čich nebo chuť a vlastně nic takového nepřišlo, za což jsem ráda. Dopovala jsem se čokoládou a paradoxně jsem měla neskutečné chutě. Z příznaků jsem pouze zněla, jako bych měla rýmu, i když jsem ji neměla a ani záda mě nebolely,“ vysvětlila herečka.

Během izolace byla Burešová ale velmi unavená. Neví, jestli má únavu přisuzovat nemoci, nebo náročnému pracovnímu tempu, které v posledních pěti letech má. „Jsem zpomalená, a mimo. To je asi logické, ale uvidíme, jak mi bude zítra, pozítří a až najedu do pracovních kolejí. Teď jsem taková pomalá – chodím pomalu po schodech, trochu se zadýchávám, ale jinak mi je fajn,“ uvedla Burešová.

Cestou do práce málem nabourala

Mezi lidi se herečka už těšila. „Byl to strašně divný pocit, když jsem dneska šla do práce. Vycházela jsem z bytu jako když vypustíte slepici na zahradu, když je dlouho v kleci. Málem jsem dokonce nabourala v autě, jako bych ho neřídila desítky let. Hrozně zvláštní, co deset dní samoty udělá s člověkem,“ uvedla herečka.

Kolegové Burešovou vřele přivítali, ta jim na oplátku přivezla bonboniéru. „Všem jsem přivezla bonboniéry jako omluvu, protože má nemoc narušila plány kolegům v produkci a v maskérně,“ vysvětlila herečka. Poděkovala také svým fanouškům, kteří ji na sociálních sítích povzbuzovali.

„Já vám chci všem strašně moc poděkovat za ty krásný zprávy, který jste mi psali, opravdu mi to strašně pomohlo. Děkuji všem za to, že jste si našli chvilinku a napsali jste mi zprávy, dopisy, natočili videa, cokoliv. Děkuji vám, jsem neskutečně vděčná,“ dodala Burešová.

Natáčení seriálu Slunečná tak pokračuje dál a díky zavedeným hygienickým opatřením, zodpovědnosti a profesionalitě celého štábu se nemuselo natáčení kvůli karanténě na delší dobu přerušovat.

Tagy: