Módním světem otřásla záhadná smrt 27letého modela. Byl mi múzou, truchlí návrhář

V pouhých 27 letech zemřel model Jeremy Ruehlemann. Příčina smrti rodáka z amerického New Jersey dosud není známá, celou branží však jeho odchod otřásl. Dojemný vzkaz zesnulému modelovi poslal například módní návrhář Christiano Siriano, který prozradil, že pro něj byl Ruehlemann „múzou a navždy jí bude“.

Dojemný snímek po smrti Ruehlemanna sdílel módní návrhář v neděli. K sérii fotografií, na nichž je mladík zachycen profesionály i amatéry, připojil srdceryvný vzkaz. „Nikdy jsem nic takového nezveřejnil, ale ztratit přítele, který byl tak krásnou duší, je opravdu těžké. Tohle je pro Jeremyho, nejkrásnějšího člověka, který dával tolik lásky každému, koho potkal, ať se dělo cokoli,“ sdělil Siriano.

Následně přiznal, že pro něj byl model jednou z múz a navždy jí bude. „Inspiroval mě a navždy jej budu milovat. Posílám svou lásku jeho rodině a přátelům, kteří ztratili někoho výjimečného. Jednoho dne se znovu setkáme, už teď bych jej však chtěl obejmout. Odpočívej v pokoji,“ dodal s myšlenkou na pozůstalé.

Ruehlemann se posledních pět let živil jako model. Během své kariéry jej zastupovaly společnosti jako Soul Artist Management, londýnské a miamské pobočky Next Models, Core Hamburg, IMM Brussels a The Mgmt v Sydney. Než se začal 27letý muž věnovat modelingové kariéře, studoval psychologii, uvádí web Daily Mail.

Byl autentický i vlivný

Od té doby se prošel několika Sirianovými přehlídkami a pózoval pro značky a návrháře, jako jsou John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy's, Zara, Nick Graham a Atelier Cillian. Vycházející hvězda se také objevila v časopisech GQ či Playhaus a spolupracovala se společnostmi Superdry a Perry Ellis.

Jason Kanner ze společnosti Soul Artist Management potvrdil jeho úmrtí na sociálních sítích. „S velkým smutkem a těžkým srdcem všem oznamuji, že Jeremy Ruehlemann zemřel. Byl autentický sám sebou. Bylo v něm něco, co vás nutilo mu fandit,“ vzpomínal na zesnulého modela. Dodal, že navždy bude mít Ruehlemann místo v jeho srdci, stejně jako v celé společnosti.

Dojemný vzkaz sdílel také vyhlášený vizážista Hung Vanngo. Zpráva o smrti Ruehlemanna mu prý zlomila srdce. „Na každého, koho potkal, měl velký vliv. V této branži poznáte spoustu lidí, ale on byl jedním z těch, které i když jste potkali jednou, navždy si získal část vašeho srdce. Můj tým a já si vážíme času, který jsme s ním mohli strávit,“ dodal a označil 27letého modela za opravdového přítele.

Tagy: