Samková si s partnerem vyměnila role. Adamczyk pak odpovídal, kdy bude svatba

Nastal ten správný čas na založení rodiny?

Samková jako herečka, Adamczyk jako lyžař

Eva Samkovou je známá jako snowboardistka, ale nyní je z ní už i herečka. A její přítel, herec Marek Adamczyk, si naopak nasadil lyže. Jaké bylo prohodit si role a jak to mají se svatbou?

Role si životní partneři vyměnili sice jen na filmovém plátně v rámci natáčení příběhu legendárních lyžařů Hanče a Vrbaty, ale i tak si to oba užili.

„Nebylo to na můj popud, že bych si nutně přál, aby Evka v tom filmu hrála, ale protože byla v Krkonoších, když jsme natáčeli – tak se to nabízelo. A když ji potom oblékli do toho historického kostýmu z 50. let, tak vypadala naprosto úchvatně. Takže by bylo škoda, aby v tom nehrála,“ popisuje Marek Adamczyk. A jak se Evě v nové roli daří? „Herečka je stejná tak, jako je v civilu, je přirozená, zábavná a milá, ona má hrozně dobrou energii,“ popisuje mladý herec.

Energii Eva má a evidentně to vztahu prospívá – nějakou dobu už se spekuluje o tom, kdy si tihle dva řeknou své ano. Krátce po zranění kotníku, v prosinci minulého roku, se Evě na ruce zatřpytil prstýnek. O zásnubách ale nikdy řeč nebyla. Na otázky, kdy bude svatba, odpovídá Adamczyk neurčitě: „Možná někdy. Uvidíme.“

Marek se kvůli roli musel učit jezdit na běžkách. A s kým jiným než s Evou. „Snažil jsem se z ní vytáhnout nějakou radu, když jsme spolu byli na výletě. Už asi po desátý jsem spadnul při jízdě z kopce a ona si tam tak v pohodě jezdila. A já furt říkám – v čem je ten trik? Jaká je ta rada? A ona mi řekla – prostě nepadat,“ směje se Adamczyk.

Tagy: