Zhrzená domina se mstí Harrymu: Ukážu jeho nahé fotky, budete v šoku. Princ je idiot, zuří

Princ Harry na bazénové party v Las Vegas v roce 2012.

Princ Harry v problémech, striptérka chce zveřejnit jeho nahé fotky

Bývalá domina Carrie Royale vyhrožuje, že zveřejní dosud ještě nepublikované hanbaté snímky prince Harryho. Fotky mají pocházet z období, kdy bylo vévodovi ze Sussexu 27 let a užíval si bujarých večírků, zmíněné záběry měly být pořízeny v Las Vegas. Domina nyní plánuje fotky prodat na placené platformě pro dospělé OnlyFans, píše britský deník The Sun. Zveřejnění choulostivých snímků bere jako pomstu.

„Tyto fotografie veřejnost nikdy neviděla. Mám fotky z bazénu i snímky Harryho v plné parádě. Lidé z toho budou v šoku,“ cituje web The Sun Carrie Royale. Tento deník již dříve v roce 2012 otiskl snímek prince Harryho, který se s ní nahý objímal v hotelovém apartmá v Las Vegas.

ČTĚTE TAKÉ: Odpustí Britové princi Harrymu? Podle experta to má háček. Promluvil i o diagnóze Karla III.

„Mám pár pěkných fotek prince, na nichž je nahý,“ řekla někdejší domina s tím, že snímky pochází z jedné bujaré party v jednom z hotelů, kam ji princ Harry s přáteli pozvali.

Carrie Royale plánuje prodat pikantní fotky prostřednictvím svého profilu na necenzurované platformě OnlyFans. „Zveřejním toho mnohem víc, než veřejnost tuší. Možná také natočím video, kde v rychlosti předvedu, co se tu noc stalo. Určitě ale budu zveřejňovat fotky,“ podotkla. Doufá prý, že na fotkách vydělá pořádný „balík“. „Byla bych ráda, kdyby z toho káplo pár milionů,“ chvástá se.

Dvaapadesátiletá Royale, která skončila s prací dominy a v současnosti vede filmovou produkční firmu, to ale nebude mít tak jednoduché. Mluvčí společnosti OnlyFans totiž vysvětlil, že ke sdílení jakýchkoli fotografií jiné osoby je zapotřebí souhlas daného člověka.

Pomsta zhrzené prostitutky

Royale uvedla, že choulostivé fotky hodlá zveřejnit z pomsty. Naštvalo ji, že princ Harry nebyl ve své autobiografické knize Náhradník zcela upřímný, protože se o ní v knize nezmínil. „Jsem lehce naštvaná, že mě z jeho knihy vyzmizíkoval. Překvapilo mě to. Dost věcí mu z toho večera uniklo,“ nastínila svůj pohled na věc. „Nikdy předtím jsem tyto obrázky nezveřejnila z respektu. Teď na tom záleží. Je to idiot,“ řekla.

„Harry byl tak bláznivý, miloval zábavu a byl spontánní. Kam se to podělo? Myslím, že Meghan z něj vysála život. Je nudný, u nich doma nosí kalhoty ona,“ pronesla. Dodala, že jestli bude chtít Markleová vidět, jaký býval její manžel, bude si muset předplatit její kanál. „Dám vědět, jestli to udělá,“ slíbila.

Do hotelového apartmá v Las Vegas ji měl v roce 2012 pozvat muž, o němž se domnívala, že je zaměstnancem hotelu. Netušila však, že se bude účastnit večírku prince Harryho. V pokoji se prý připojila ke skotačícím nahým striptérkám. Pikantní fotografie tehdy pořídila na svůj mobilní telefon. „Byla jsem svobodná a řekla jsem si, proč ne? Je to Vegas. Prostě jsem měla štěstí,“ vzpomínala a dodala, že vévodu ze Sussexu dokonce v alkoholovém opojení líbala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Král Karel III. se po diagnóze rakoviny objevil v práci. Vzkazy lidí ho dohnaly k slzám

Tagy: