Čerstvě vdaná Daniela Brzobohatá: Po svatbě jsem neprahla, po sňatku si zvykám na nový podpis

Ondřej Gregor Brzobohatý s Danielou Písařovicovou tvoří sympatický pár.

Ondřej a Daniela Brzobohatí si nedávno řekli „ano“. Po zásnubách na Maledivách proběhla romantická svatba u Gardského jezera v Itálii. Dříve Písařovicová, nyní Brzobohatá, přijala nové příjmení a snaží se zvyknout si na něj, informovala CNN Prima NEWS, která zavítala na akci Someliér roku, již moderátorka uváděla.

Žádost o ruku, kterou inicioval partner, Danielu velmi překvapila. „Ondřej tentýž den začal plánovat, že bychom se vzali víceméně za čtyři měsíce. Nijak jsem po svatbě neprahla, ale když to přišlo, tak proč ne. S Ondrou chci být a přijde mi to jako takový stvrzení lásky,“ vyprávěla pro CNN Prima NEWS Daniela Brzobohatá a doplnila, že kdyby se nevdala, nevadilo by jí to.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Byly to hodiny plné štěstí, úsměvů, lásky. Bouček popsal utajovanou veselku Brzobohatého

Velkou změnou pro novomanželku je změna příjmení. Daniela si na nové bude muset zvykat. „Říkala jsem si, že když už chceme tvořit rodinu, tak nebudu lpět na svém původním jménu,“ řekla. Ani nová paní Brzobohatá se však nevyhnula poznámce při podpisu.

„Dneska jsem podepisovala nějaký dokument jako za starého příjmení a říkám ‚to je hezký podpis‘ a Ondra mi na to odpověděl ‚tak se ti omlouvám‘. Přizpůsobím se, jen jsem čtyřiačtyřicet let zvyklá na starý,“ doplnila Daniela a řekla, že zvyk je železná košile.

Při svatbě hosté pili a hodovali. Podle Daniely účastníci nejvíce pili víno a v pozdějších hodinách se přešlo na ostřejší míchané nápoje. Nevěstin pitný režim však při svatbě zahrnoval hlavně víno.

SLEDUJTE TAKÉ: Jakub Prachař se polil petrolejem

Tagy: