Česká hra s Chuckem Norrisem? CNN Prima Gaming ukáže nejzajímavější tituly letošního roku

Adrenalinová akce s hollywoodskými herci, logická střílečka i hopsačka pro nostalgiky. V české herní kotlině vzniká celá řada zajímavých projektů, které stojí za pozornost. V nejnovějším díle herního pořadu CNN Prima NEWS jsme vybrali tři tuzemské tituly, které vyjdou už v průběhu tohoto roku. Oslavíme také páté výročí od uvedení českého hitu Kingdom Come: Deliverance na trh. Relaci můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo na webu cnnprima.cz.

Na začátku třetí sezony pořadu CNN Prima Gaming moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele vybrali tři velké zahraniční tituly, které byste si neměli nechat ujít. Co se ovšem týče domácí produkce, i zde je z čeho vybírat. V nejnovější epizodě si proto postupně představíme nadějné projekty z českých herních studií.

Velká očekávání vyvolává brněnský projekt s názvem Crime Boss: Rockay City. Ve hře se totiž mihne hned několik hollywoodských hvězd, od Chucka Norrise po rappera Vanilla Ice. Logická střílečka Matcho zase láká na rychlou akci, která otestuje hráčovu pozornost a reflexy. Plošinovka Bzzzt oproti zmíněným titulům potěší především nostalgiky a milovníky starých her.

V českých luzích a hájích zůstaneme i v druhém tematickém bloku. Titul Kingdom Come: Deliverance totiž oslavilo páté výročí od svého uvedení na trh v roce 2018. Zmapujeme dosavadní milníky díla pražského studia Warhorse a vyzpovídáme také jednoho z tvůrců českého dabingu, který vyšel před několika dny. Celý rozhovor najdete zde.

V tipu na hru se ohřeje titul Atomic Hearts. Kontroverzní střílečka ruského původu nechá hráče prožít alternativní minulost, v níž Sovětský svaz porazil na hlavu nacistické Německo díky pokročilé robotické technologii. Ta se ovšem vymkla kontrole a na vás bude dát věci opět do pořádku. Recenzi titulu a videorozbor přineseme v následujících týdnech.

Herní pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo na webu cnnprima.cz, kde najdete také archiv odvysílaných epizod. Reprízy se vysílají každou sobotu ve 22:40.

Tagy:
CNN počítačové hry Chuck Norris videohry Kingdom Come: Deliverance videohra projekt Sovětský svaz gaming Gaming Nacistické Německo CNN Prima Gaming střílečka Warhorse Studios Matcho Ingame Studios Crime Boss: Rockay City Bzzzt Vanilla Ice