Teta svého manžela v Tunisku usmrtila. Neteř exkluzivně promluvila o tragédii na dovolené

Tuniská policie

Exkluzivní informace o případu smrti v Tunisku

Češka, která byla zadržena v Tunisku kvůli podezření z podílu na úmrtí svého manžela, jej skutečně usmrtila. Svěřila se své neteři, která o tom informovala redakci Krimi zpráv. Ještě před několika dny přitom reportérům řekla o svém přesvědčení, že její teta není ničeho takového schopná. Pro další podrobnosti sledujte Krimi zprávy od 19:40 na Primě a CNN Prima NEWS.

V případu totiž možná nastal zásadní zvrat. Reportér Michal Janotka mluvil s neteří ženy, která mu potvrdila, že se svou tetou ještě před odjezdem k soudu telefonovala. Ta se jí prý k vraždě svého manžela přiznala.

Neteř totiž ještě před několika dny nechtěla uvěřit, že by se její teta mohla vraždy dopustit. „Vůbec tomu nerozumím, měli hezký vztah, teta v tuto chvíli musí být v úplně katastrofálním stavu, protože jí umřel manžel a teď ji zavřeli a zadrželi. Věřím, že to neudělala,“ popsala dříve redakci.

ČTĚTE TAKÉ: První reakce po návratu z Řecka: Nikdo nám nepomohl, místní to nemají pod kontrolou

V Tunisku se v pondělí uskutečnilo soudní řízení s Češkou, která byla zadržena po úmrtí manžela. Trvá její zadržení, výsledek nelze dále komentovat, uvedlo ministerstvo zahraničních věcí.

O zadržení české turistky v pátek informovala redakce CNN Prima NEWS a zprávu potvrdilo i ministerstvo zahraničí. Zemřelý podle televize pocházel z Ostravy, manželé byli v Tunisku na dovolené.

Neteř manželského páru z Ostravy sdělila CNN Prima NEWS, že její 50letá teta šla nejprve na pedikúru. Když se vrátila do hotelového pokoje, našla svého o deset let staršího manžela v posteli fialového. „Hned mi volala, protože v tu chvíli nevěděla, jak má anglicky poprosit o pomoc doktora,“ uvedla příbuzná páru. Nedlouho poté ale následovalo zadržení Češky kvůli podezření z podílu na smrti jejího muže.

Více kolem děsivého případu sledujte v Krimi zprávách od 19:40 na Primě a CNN Prima NEWS.

Tagy: