Chodí Eva Burešová s Přemkem Forejtem? Hvězda Slunečné vztah nechce medializovat

Eva Burešová a Přemek Forejt

Chodí Burešová s Forejtem?

Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová poslední dobou září jako slunce, stejně jako šéfkuchař Přemek Forejt. Podle dostupných informací spolu už přes dva měsíce chodí. Herečka ale nechce vztah medializovat.

Hvězda seriálu Slunečná se nikdy netajila tím, že v lásce štěstí zrovna neměla. Vztah s hudebníkem Michaelem Krásným, s nímž má syna Nathánka, ztroskotal pár měsíců po narození potomka a herečka si poté prožila období, kdy byla na všechno sama. V roce 2019 se zamilovala do o šest let mladšího tanečníka Matyáše Adamce a už to vypadalo na velkou lásku, pár se ale po necelém roce rozešel.

Poslední měsíce je Burešová čím dál častěji vídaná po boku šéfkuchaře Přemka Forejta, který ji má doprovázet i na natáčení. Na dotaz televize CNN Prima NEWS, zda má skutečně nový vztah, už před pár týdny herečka odpověděla, že o svých partnerech mluvit nechce.

„Až budu mít nějaký vztah, tak o tom určitě nechci veřejně mluvit. Matyášovi hodně ublížilo, co o něm psal bulvár a všechno možné překroutil, takhle už bych to znovu nechtěla. Takže až budu mít někdy nějaký další vztah, určitě ho nebudu medializovat,“ uvedla herečka.

Dodala, že je bulvárními médii znechucená. „Jdete s kamarádem na kafe a bulvární pisálci z toho udělají nový vztah. Vědí, že když dají na titulku herce ze Slunečné, bude se to prodávat,“ podotkla Burešová.

Příspěvek, který v pondělí napsal Přemek Forejt na sociální síť, ale mluví za vše. „To, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné, a budu moc rád, když nás necháte být a budete to respektovat,“ uvedl šéfkuchař na svém Instagramu.

Tagy: