Hrůza v Chorvatsku: Udusil tři děti jejich otec? Po pokusu o sebevraždu je v nemocnici

Vražda tří dětí v Chorvatsku

Vražda tří dětí v Chorvatsku

Chorvatská policie podezírá šestapadesátiletého Rakušana, že v Záhřebu zavraždil své tři děti a pak se pokusil o sebevraždu. Informovala o tom v sobotu místní média.

Podle policie byly v noci na sobotu nalezeny v bytě v záhřebské čtvrti Mlinovi těla tří dětí – sedmiletá dvojčata, chlapec a dívka, a jejich čtyřletý bratr, kteří byli nejspíše udušeni. Pravděpodobný pachatel, kterým je otec dětí, se pokusil o sebevraždu předávkováním léky a nyní je ve stabilizovaném stavu na jednotce intenzivní péče.

Státní zastupitelství uvedlo, že podezírá z trojnásobné vraždy rakouského občana narozeného v roce 1965. Pokud bude shledán vinným, hrozí mu až 50 let vězení. Podle deníku Jutarnji list jde o vídeňského finančního konzultanta, který za svou kariéru pracoval ve vysokých manažerských pozicích řady nadnárodních společností. Několik jeho v Chorvatsku registrovaných firem je nyní v likvidaci.

Podle chorvatských médií muž na Facebooku zveřejnil příspěvek, v němž uvádí, že nemůže pokračovat dál kvůli finančním a emočním problémům.

Tagy: