Čím větší hvězda, tím normálnější člověk. Bartoška prozradil detaily ze setkání s Crowem

Prezident festivalu Jiří Bartoška sice na červeném koberci letos chyběl, ale proslov v Hotelu Thermal si nakonec ujít nenechal.

Čím větší hvězda, tím lepší člověk, říká Bartoška

Russell Crowe je velice svébytná osobnost, už léta však tvrdím, že čím větší hvězda, tím normálnější člověk. Prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška těmito slovy v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS shrnul své dojmy ze setkání s hereckou legendou, jež akci navštívila.

Prezident filmového festivalu si dle svých slov při sledování osmiminutového medailonku herce, kterého proslavila mimo jiné hlavní role v oscarovém snímku Gladiátor, kladl důležitou otázku: „Říkáte si, probůh, kde ti lidi našli čas to všechno natočit, kde našli ty geniální scénáře, které z nich udělaly slavné hvězdy? Je to nádherné.“

ČTĚTE TAKÉ: Russell Crowe je fajn týpek, ocenil Jákl hereckou hvězdu. Věnoval mu speciální český dárek

Původně panovaly obavy, jestli Bartoška na festival kvůli svým zdravotním problémům vůbec dorazí. Nakonec však vešel do hotelu Thermal zadním vchodem a na jevišti zaplněného Velkého sálu ho lidé přivítali aplausem vestoje. „Užívám si to. Byl jsem dlouho v nemocnici. Tělo je líné, ale zaplaťpánbůh, že jsem byl propuštěn a můžu být tady v Karlových Varech, to je pro mě důležité. Chvílemi to vypadalo, že to nestihnu. Snažím se odpočívat a cítím se dobře,“ řekl již v úterý pro CNN Prima NEWS.

Kvůli prodělané viróze nicméně musel upravit svůj program. „Přizpůsobuji tomu svůj režim, nebyl jsem ani v Becher’s Baru ani v Public interest, nechodím nikam,“ dodal s úsměvem Bartoška, který předal Křišťálový globus za přínos světové kinematografii právě australskému herci Russelu Croweovi.

Tagy: