Nejkrásnější událost Kláry Dostálové: Provdala jsem dceru, prozradila a ukázala svatební fotku

Nově zvolená europoslankyně Klára Dostálová (ANO) se na sociálních sítích podělila o radostnou zprávu. V létě provdala svou dceru Denisu. Veselku označila za „nejkrásnější rodinnou událost letošního léta“. Ke zprávě také přiložila snímek s novomanžely a pro CNN Prima NEWS odhalila detaily. Jedná se již o druhou svatbu v rodině politika v poslední době. Nedávno vyšlo najevo, že premiér Petr Fiala (ODS) provdal svou dceru Kláru.

„Dovolte mi se s vámi podělit o nejkrásnější rodinnou událost letošního léta. Svatba mojí milované dcery Denisky,“ připsala Dostálová ke snímku, který zveřejnila na svých sociálních sítích. Fotografie zachycuje europoslankyni ve společnosti šťastných novomanželů. Na veselku své dcery vynesla krásné šaty smaragdové barvy.

ČTĚTE TAKÉ: Romantická svatba zlatého hokejisty. Pastrňák se oženil, svou vyvolenou si vzal v Chorvatsku

Dostálová pro CNN Prima NEWS přiblížila, jak celá událost – k níž došlo 13. července ve Slavkově u Brna – probíhala. „Byla to krásná svatba. Počasí se skvěle vydařilo: nebylo ani vedro, bylo kolem 26 °C, takže ideální. Hostů bylo kolem stovky. Měli jsme bufet, společná byla jen polévka, klasická s knedlíčky. Jinak si každý mohl nabrat, co chtěl. Byla tam třeba líčka,“ prozradila europoslankyně.

Líbánky přijdou po konci studia

Svěřila se také, že novomanželé spolu randili zhruba čtyři roky, než došlo ke svatbě. „Svatební cestu plánují, ale dcera je nyní ve státnicovém ročníku na veterině. Byli nedávno na týden v Chorvatsku, ale určitě někam ještě vyrazí. Nechají si to až ukončí veškerá studia,“ dodala pro redakci politička.

Od svých kolegů z hnutí si Dostálová vyslechla gratulace. „Krásná. Blahopřeji, Klári, novomanželům a přeji jim hodně štěstí,“ uvedla místopředsedkyně ANO Alena Schillerová. S přáním „hodně štěstí a pochopení“ se přidala také europoslankyně Jaroslava Pokorná Jermanová.

Dostálová však není první političkou, která letos v létě provdala svého potomka. V červenci proběhla také svatba dcery premiéra Fialy Kláry. Za manžela si vzala šéfa Mladé ODS, 28letého právníka Michala Chládka. O radostnou zprávu se novopečený premiérův zeť podělil na Instagramu.

„Vždycky jsem si myslel, že věta: ‚Na svatební den nikdy nezapomeneš,‘ je klišé. Není,“ uvedl na Instagramu Chládek, který zároveň sdílel fotografie. Svatba proběhla v tichosti.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: V parlamentu tekla krev. Do hromadné bitky v Turecku se zapojily i političky, ukazují záběry

Tagy: