Děsivý incident v oblíbené letní destinaci: Turistku na pláži znásilnili, poté i okradli

Děsivý incident se odehrál na oblíbeném turistickém ostrově Mallorca. Na pláži v části Playa de Palma byla znásilněna třicetiletá Britka. Pachatelé ji měli po činu ještě okrást, informoval deník Ultima Hora.

Policie vyšetřuje údajný případ znásilnění britské turistky, ke kterému došlo v noci ze čtvrtka na pátek. Žena se procházela na náměstí Plaza de España, když k ní přistoupil neznámý muž a nabídl jí zdarma drogy, uvedl web Ultima Hora.

ČTĚTE TAKÉ: Populární spisovatel čelí obvinění ze sexuálního obtěžování. Gaiman se proti nim ostře brání

Žena je přijala a krátce na to se s mužem vydala na místní pláž. Tam spolu měli mít konsenzuální sex, dokud nedorazil další muž a k aktu se nepřipojil. S tím už žena nesouhlasila.

Když muži skončili, okradli ji o její věci a utekli. Mladá žena zavolala o pomoc, policisté dorazili na místo krátce poté. Odvezli ji na pohotovost, kde podstoupila gynekologické vyšetření. Dorazil za ní i soudní lékař. Policie sepsala se ženou výpověď a všechny informace zaslala soudu.

Britka ale nebyla schopna poskytnout o pachatelích mnoho informací, protože byla stále v šoku, poznamenal web The Mirror.

Není jasné, zda pachatelé pocházeli z Mallorcy nebo se jednalo o turisty. Tato oblast je totiž velmi populární mezi Evropany, kteří sem přijíždějí na divoké party.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily případu brutálního znásilnění v Bratislavě. Útočil nezaměstnaný Nigerijec, píší média

Tagy: