Influencer zemřel při natáčení videa v Itálii. Spadl do hluboké rokle ve „městě duchů“

Tragická smrt teprve třiadvacetiletého řeckého influencera a milovníka fitness Giorgiho Janelidzeho zasáhla tisíce fanoušků na sociálních sítích. Janelidze, známý pod přezdívkou Tzane, zemřel poté, co uklouzl na balkóně zříceniny v italské opuštěné vesnici Roghudi Vecchio, odkud spadl do několika desítek metrů hluboké rokle, když zrovna natáčel obsah na své sociální sítě. Informoval o tom řecký deník Ethnos.

Tragická nehoda se odehrála ve středu 13. března v Itálii v Roghudi Vecchio v Kalábrii. Starobylé horské vesnici, která byla v 70. letech 20. století tamními obyvateli opuštěna kvůli silné povodni a prohlášena za neobyvatelnou, se často přezdívá město duchů.

ČTĚTE TAKÉ: Diagnóza rakoviny prsu šokovala slavnou moderátorku. Nenašla jsem bulku, diví se Stormová

Řecký influencer Giorgi Janelidze, vystupující pod pseudonymem Tzane, chtěl v italské vesničce natočit nový obsah na jeho sociální platformy, bohužel právě to se mu stalo osudným, napsal řecký server Ethnos. Vylezl na balkón jednoho z opuštěných domů a pustil se do natáčení. Jenže balkón neměl zábradlí. Milovník fitness nešťastnou náhodou uklouzl a následně se zřítil do několika desítek metrů hluboké propasti.

Na místo byly ihned přivolány záchranné složky. Bohužel třiadvacetiletému Janelidzemu už hasiči ani záchranáři nedokázali pomoci. Aby jeho tělo bylo možné vyprostit z rokle, na místo musely být nakonec povolány vrtulníky. Tělo mladíka bylo transportováno do města Saline Joniche, kde bylo předáno úřadům, uvedl magazín People.

Tzane se vydal do vesnice společně se svým přítelem Chrisem Kogiasem, který se také živí jako youtuber a tiktoker, a dalšími dvěma přáteli. „Tzane už není mezi námi. Opustil nás včera odpoledne během cesty, kterou jsme společně podnikli do Itálie. Modlete se s námi, aby jeho duše odpočívala v pokoji,“ potvrdil smutnou zprávu na svém profilu Kogias den po tragické události.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Legendární Mike Tyson se vrací do ringu. Chystá se na zápas s kontroverzním youtuberem

Tagy: