Krejčíková se setkala s princeznami Kate i Charlotte. U sektu žertovala se slavnou zpěvačkou

Česká šampionka Barbora Krejčíková, která ovládla letošní Wimbledon, se po svém vítězství setkala se zpěvačkou Pink. V neděli měla také možnost vidět se s princeznou Kate a její dcerou princeznou Charlotte. O zážitky se podělila na sociální síti Instagram.

Poté, co osmadvacetiletá Barbora Krejčíková porazila ve finále Wimbledonu Italku Jasmine Paoliniovou, jí osobně pogratulovala slavná zpěvačka Pink. Muzikantka a tenistka se přivítaly vřelým objetím.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate dorazila na Wimbledon. Okouzlila v úchvatných fialových šatech

„To je moje trenérka tenisu. Budu nejstarší a nejpomalejší profesionálka v historii,“ žertovala Pink na adresu Krejčíkové, která ji na oplátku pozvala na příští finále do své hráčské lóže. Video ze setkání přidaly obě na sociální síť Instagram prostřednictvím společného příspěvku.

V neděli odpoledne se pak Krejčíková setkala s princeznou Kate a její dcerou Charlotte. Manželka prince Williama se ukázala na veřejnosti podruhé od momentu, kdy oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina.

„Bylo mi ctí,“ podělila se Krejčíková o zážitek ze setkání s budoucí britskou královnou na platformě Instagram.

Na zveřejněných fotografiích princezna Charlotte drží vítěznou raketu Krejčíkové, kterou podle webu Yahoo darovala tenistka princezně z Walesu.

Princezna Kate, která podstupuje preventivní chemoterapii, mimo jiné v neděli předala trofej vítězi mužské dvouhry Carlosi Alcarazovi. Ten porazil Novaka Djokoviče ve třech setech.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Olympijská kolekce není šílený kostým, hájí se návrhář Černý. Prozradil, co ho inspirovalo

Tagy:
vítězství tenis Wimbledon Barbora Krejčíková finále Novak Djoković Pink Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Charlotte, princezna z Cambridge Carlos Alcaraz