Policisté z Prahy odvolali pátrání po kolegovi. Našli ho mrtvého, mělo jít o sebevraždu

Policie našla tělo pohřešovaného policisty, zřejmě spáchal sebevraždu

Pražští policisté našli pohřešovaného kolegu mrtvého

Pražští policisté odvolali pátrací akci po svém kolegovi, který se jim v neděli během služby přestal ozývat. Byl nalezen mrtev. Podle mluvčího Richarda Hrdiny měl střelné poranění, pravděpodobně šlo o sebevraždu. Hrdina dodal, že se policista nacházel v těžké životní situaci. Kriminalisté během pátrací akce nalezli rovněž mrtvou ženu bez domova, v jejímž úmrtí nevyloučili cizí zavinění.

„Pátrání po policistovi odvoláváme. Bohužel nemá šťastný konec. Pracujeme i s verzí, že spáchal sebevraždu. Nyní bude probíhat ohledání těla, místa nálezu a bude nařízena pitva,“ uvedli muži zákona na síti X krátce před pondělní jednou hodinou odpoledne..

ČTĚTE TAKÉ: Nebezpečný mladík utekl z diagnostického ústavu v Praze. Dříve použil nůž, varuje policie

Současně poděkovali všem za pomoc. V další části příspěvku také informovali, že během pátrací akce nalezli v jiné části parku v okolí Prahy 6 i bezvládné tělo bezdomovkyně. „Jelikož nebylo možné vzhledem k delšímu časovému úseku a rozkladu těla vyloučit cizí zavinění, byla nařízena soudní pitva,“ zdůraznili policisté.

Policisté během nedělního odpoledne našli vůz pohřešovaného v okolí pražské Ladronky. „Má být údajně v těžké životní situaci,“ uvedl v závěru víkendu pro CNN Prima NEWS mluvčí pražské policie  Jan Daněk. Pohřešovaný se podle něj přestal ozývat právě během odpoledne.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zdrogovaný muž řádil v pražské MHD. Cestující napadal obuškem a nožem, skončil v poutech

Tagy:
sebevražda úmrtí pátrání krimi zásah Praha pohřešování bezdomovkyně Policie České republiky Ladronka Vypich policie