Hrůza na toaletách v parku: 13letou Italku znásilnilo sedm cizinců, z její výpovědi mrazí

Park Villa Bellini v Catanii

Otřesný případ znásilnění na Sicílii

Nedělní procházka skončila pro třináctiletou dívku z italské Catanie noční můrou. Skupina sedmi mladých Egypťanů ji znásilnila na toaletě v parku Villa Bellini v centru města. Její zoufalý kamarád musel všemu přihlížet. Píše o tom deník Bild.

Dívku a jejího sedmnáctiletého kamaráda obtěžovala skupina výrostků kolem 19:30. Donutili pár dojít na veřejné toalety. Tam mladíci chlapce drželi a před jeho očima dívku znásilňovali, píše deník Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Podezřelý ze znásilnění ženy na Proseku byl dopaden. Policisté ho zadrželi v Mělníku

„Nejdřív se mě začali dotýkat, řekla jsem jim, aby přestali a nechali mě na pokoji. To samé jim mnohokrát řekl můj kamarád,“ popisovala dívka. Na zdivočelou skupinu ale nic neplatilo. „Prosím vás, prosím vás, neubližujte mi, nechte mě jít,“ prosila mladíky a vysvětlovala, že ještě nikdy sex neměla. Nic na ně neplatilo.

Její utrpení trvalo dobrých 30 minut, píše deník Corriere della Sera. Poté se jí a jejímu příteli podařilo osvobodit a utekli na nedalekou silnici. Kolemjdoucí pak zavolali policii a dívka byla se zraněními převezena do nemocnice.

Policie násilníky během několika hodin zatkla. Dívka byla schopna identifikovat dva z nich, dalších pět její přítel. Pomohly také záběry bezpečnostních kamer v parku, který se nachází v samém srdci města, uvedla policie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Migrace přes území Česka poklesla

Tagy: