Tragická smrt slavné kuchařky: Utopila se v řece, zoufalý manžel jí nedokázal pomoci

Ve věku devětačtyřiceti let zemřela slavná kuchařka a účastnice reality show Top Chef Masters Naomi Pomeroyová. Zprávu deníku Portland Monthly potvrdila její rodina. Žena se měla utopit v řece při projížďce na paddleboardu, její tělo se zatím nenašlo.

Pomeroyová, jejíž jméno je spojeno s nezávislou gastronomickou scénou, podle webu Deadline plula se svým manželem Websterem a dalšími lidmi po řece Willamette nedaleko Corvallisu na paddleboardech přivázaných k sobě. Skupina ale najela na překážku a slavná kuchařka skončila pod vodou, na hladinu se jí už nepodařilo vyplavat. Zprávu deníku Portland Monthly potvrdila rodina.

ČTĚTE TAKÉ: Flirtující princ George pobavil Williama: Od fotbalu mu oči sjížděly k mladé aristokratce

Websterovi se podařilo dostat na břeh a na místo okamžitě přivolal pátrací a záchrannou službu, tělo jeho ženy se ale zatím nenašlo.

Pomeroyová byla kuchařka samouk. Proslavila se v roce 2007, kdy otevřela spolu s obchodním partnerem Micahem Camdenem a šéfkuchařem Mikou Paredesem svou vyhlášenou portlandskou restauraci Beast, informoval deník USA Today.

V roce 2009 ji časopis Food & Wine zařadil do svého žebříčku nejlepších nových šéfkuchařů. V roce 2013 s manželem otevřela koktejlový bar Expatriate. Za svou práci později získala cenu Jamese Bearda.

Pomeroyová se zúčastnila také třetí řady televizní soutěže Top Chef Masters. Později tam působila i jako hostující porotkyně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na podvozku se odrážely plameny, měl jsem jen pár vteřin, říká Rytmus o dramatickém útěku z ohně

Tagy: