Zemřela hvězda Smrtonosné pasti. Po boku Bruce Willise pomohla zmařit plány teroristů na letišti

Filmový svět zasáhla smutná zpráva. Ve věku 86 let zemřel herec Tom Bower, kterého diváci mohli znát například z populárního akčního thrilleru Smrtonosná past 2, kde si zahrál s legendárním Brucem Willisem. Úmrtí, jehož příčina není známá, podle webu The Hollywood Reporter potvrdil hercův bratr Robert Bower

Ve věku 86 let zemřel americký herec Tom Bower. Hvězda filmového plátna, která se proslavila kultovními rolemi ve filmech Waltonovi nebo Smrtonosná past 2, zemřela minulý týden ve svém domě v Los Angeles. Pro web The Hollywood Reporter to potvrdil jeho bratr Robert Bower. Příčina úmrtí není v současné době známa, informuje web Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Srdcervoucí zpověď Willisovy manželky. Prozradila, jak diagnóza ovlivnila život celé rodiny

Ve Smrtonosné pasti 2 Bower ztvárnil roli údržbáře Marvina po boku Johna McClanea v podání Bruce Willise. Marvin bydlel ve sklepě na mezinárodním letišti Washington Dulles a pomáhal McClaneovi překazit teroristické spiknutí. V letech 1975 až 1978 hrál Bower doktora Curtise Willarda v seriálu Waltonovi.

Jak informoval zmíněný The Hollywood Reporter, podle hercova bratra Roberta zemřel Tom Bower 30. května ve spánku ve svém domě v Los Angeles.

Bower se objevil i v dalších filmech, a to například Two Ways Home (2019), Senior Love Triangle (2019), El Camino: A Breaking Bad Movie (2019), Fully Realized Humans (2020) nebo Raymond & Ray (2022).

Byl velkým podporovatelem Mezinárodního filmového festivalu v Syrakusách. Mezi pozůstalé patří jeho děti Viveca a Rob a sestra Shirley. Jeho manželka Ursula, původem Němka, která 40 let pracovala v losangeleské advokátní kanceláři Buchalter, Nemer, Fields & Younger, zemřela v srpnu ve věku 75 let.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Korna definuje pokora a disciplína, říkají jeho mladí kolegové. Prozradili i zpěvákovy neřesti

Tagy:
hvězda letiště Los Angeles Daily Mail Bruce Willis The Hollywood Reporter Smrtonosná past 2 Tom Bower Robert Bower (Conservative politician)