Clarkson: Meghan došlo, že nebude žít s mořskými pannami v ginem naplněném bazénu

Jeden z nejsledovanějších párů světa prý nečeká dobrá budoucnost. Známý britský moderátor Jeremy Clarkson vyjádřil obavy, že vztah prince Harryho a jeho manželky Meghan neskončí happy endem. A neodpustil si pár sarkastických poznámek na její adresu.

„Příběh Harryho a Meghan je epickou milostnou story a oběma jim přeji vše dobré. Ale skutečně se obávám, že to nebude mít šťastný konec,“ uvedl Clarkson, který stojí například za úspěšnými motoristickými pořady Top Gear a Grand Tour pro deník The Sun. Moderátor to řekl, ačkoliv momentálně nic nenasvědčuje tomu, že by něco podobného hrozilo. Rebelské křídlo britské královské rodiny, které se loni přestěhovalo v rámci takzvaného „Megxitu“ do Kalifornie, očekává příchod druhého potomka. Brzy dvouletý Archie bude mít v létě sestřičku.

Clarkson se pak rozsáhleji věnoval vévodkyni Meghan, respektive její neadaptaci na královské zvyklosti a následné opuštění „Koruny“. „Když Meghan Markleová vyrůstala, představovala si, že princezny žijí na pohádkových zámcích, okolo nich jezdí celý den na zlatých jednorožcích a laskavě se usmívají na špinavý plebs,“ zvolil tradičně sarkastický jazyk 61letý novinář.

„Takže asi muselo být překvapením, když se dostala do královské rodiny a zjistila, že za deštivého úterního rána musí vyrazit do města Carlisle něčím, čemu se říká vlak, aby na místě slavnostně otevřela v občanském centru novou rampu pro handicapované,“ pokračoval rýpavým tónem Clarkson. „Když jí došlo, že nemůže mít perfektní život s mořskými pannami v ginem naplněném bazénu, nehodlá už nikdy slavnostně otevírat nové bloky toalet,“ dodal s tím, že ji za to nechce soudit, protože lidé zkrátka mohou rezignovat na svá zaměstnání. Ale pak zase přiostřil.

Podle Clarksona je vévodkyně někým, „koho uznávají mladí a hloupí lidé, kteří věří, že Meghan se svojí pózou oběti jednoho dne svrhne monarchii“. „To se ale nestane,“ konstatovala jedna z hlavních tváří britské mediální scény.

Není to poprvé, co moderátor utrousil poznámku na adresu vévodkyně Meghan. Například na začátku dubna se vrátil k jejímu kontroverznímu rozhovoru po boku prince Harryho u Oprah Winfreyové. Clarkson se bavil na její účet ve svém novém pořadu It's Clarkson on TV, který vysílá televizní stanice ITV. „Meghan Markleová byla vyslechnuta Oprah Winfreyovou. Nastal tam okamžik, kdy se zdálo – jak to slušně říct – že si uprdla.“

Tagy: